Facebook Pixel Mαθήματα ιταλικών στο Λιμάνι...
| 2011-03-15 13:09:00

Mαθήματα ιταλικών στο Λιμάνι...

Mαθήματα ιταλικών στο Λιμάνι...

Αρκετές εξαιρετικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι περιλαμβάνει το «μενού» του φετινού Campionato.

Ποιοι είναι αυτοί που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να απασχολήσουν τον Θρύλο.

Ένα… μάτσο παιχταράδες μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι από ομάδες του φετινού Campionatoκαι ορισμένες από αυτές τις περιπτώσεις φαντάζουν ιδιαίτερα ελκυστικές για τον Θρύλο. Ιδιαίτερα όσον αφορά στις θέσεις που η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, όπως στις κεντρικές θέσεις της μεσαίας γραμμής.

Ο Ολυμπιακός σίγουρα έχει καλές πρόσφατες αναμνήσεις από την ιταλική αγορά, με την περίπτωση της αγοράς του Όλοφ Μέλμπεργκ από τη Γιουβέντους. Πλέον, όπως αναφέρει σήμερα και ο «Πρωταθλητής», οι ερυθρόλευκοι μπορούν υπό προϋποθέσεις να ασχοληθούν με ορισμένες περιπτώσεις από την «ιταλική» λίστα που καθεμιά για τους λόγους της θα μπορούσαν να έχουν θετική κατάληξη για τον Θρύλο, αν φυσικά επιλεγούν από την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση. Παίκτες ελεύθεροι, έμπειροι, με παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο και σίγουρα ποιοτικοί.

Από αυτούς που θα είναι διαθέσιμοι σε λίγους μήνες, ξεχωρίζουν σίγουρα τα ονόματα των Σιμόνε Περότα (Ρόμα, 33), Στεφάν Απιά (Τσεζένα, 30) Φιλίπ Μεξές (Ρόμα, 28), Ρέτο Ζίγκλερ (Σαμπντόρια, 25) και Μάριο Σαντάνα (Φιορεντίνα, 29). Όλοι τους εξαιρετικοί στις θέσεις που αγωνίζονται και πλην του Περότα, σε καλές ηλικίες. Ιδιαίτερα μάλιστα οι περιπτώσεις των Ζίγκλερ και Σαντάνα που έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με τις Σαμπντόρια και Φιορεντίνα αντίστοιχα είναι δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που εάν δεν έληγαν τα συμβόλαιά τους, τότε σίγουρα θα απαιτούνταν αρκετά εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή τους. Ο Ζίγκλερ είναι 25 ετών, διεθνής με την Ελβετία και αγωνίζεται σε όλη την αριστερή πτέρυγα, ενώ ο βιρτουόζος και ταυτόχρονα «μαχητής», Σαντάνα, είναι στα 29 του και έχει φυσικά χριστεί διεθνής με την Αργεντινή.

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags