Facebook Pixel Θα έρθει ο Παλάσιο;
| 2011-03-18 15:55:00

Θα έρθει ο Παλάσιο;

Θα έρθει ο Παλάσιο;

Ματς ζωής και θανάτου καλείται να δώσει η ΑΕΚ κόντρα στην Καβάλα και το μεγάλο ερώτημα είναι: Θα κατέβει στο Ελληνικό ο Παλάσιο;

Αφορμή για το ερώτημα είναι η στάση που είχε ο σταρ της Καβάλας στον αγώνα του πρώτου γύρου, όταν μετά τη λήξη έκανε χειρονομίες στους οπαδούς της Ενωσης που είχαν ανέβει στην Καλαμίτσα.

Το γεγονός προκάλεσε οργή στους εξαγριωμένους φίλους της Ενωσης, ωστόσο δεν το είδε κανείς, δεν καταγράφηκε στο φύλλο αγώνος, παρά μόνο στην έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας. Τα αρμόδια όργανα όμως, δεν μπορούσαν να δώσουν την έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας (όχι του αγώνα) στην ΑΕΚ για να στοιχειοθετήσει την υπεράσπισή της, κι έτσι επιβλήθηκαν τιμωρίες σε πρόσωπα.

Εκείνο το βράδι όμως, ο Παλάσιο έλαβε το μήνυμα αρμοδίως: «Μην κατέβεις στο Ελληνικό» του είπαν. «Κάνε τον τραυματία, κάνε ό,τι θέλεις, απλά μην κατέβεις».

Σήμερα, λίγες ώρες πριν τον αγώνα, ο Παλάσιο φέρεται να έχει υποστεί θλάση. Δεν έχουμε κανένα λόγο να πιστέψουμε ότι είναι .ψεύτικη. Απλά η σύμπτωση είναι μεγάλη. Και μένει να δούμε αν ο Παλάσιο τελικά θα αποφασίσει να ακολουθήσει την αποστολή ή όχι. Για την ΑΕΚ πάντως ο αγώνας κόντρα στην Καβάλα είναι η ίδια η ζωή της. Αν χάσει, χάθηκε. Και πιθανή απουσία του Παλάσιο θα της δώσει σημαντικό αβαντάζ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags