Facebook Pixel Άλλος το ρόπαλο, άλλος την κούπα!
Άλλα Σπορ
| 2011-03-19 22:03:00

Άλλος το ρόπαλο, άλλος την κούπα!

Άλλος το ρόπαλο, άλλος την κούπα!

Ο Ολυμπιακός νίκησε στην Ορεστιάδα τον Ηρακλή με 3-1 σετ και κατέκτησε το Κύπελλο βόλεϊ στους άνδρες, αν και βρέθηκε πίσω στα σετ! 12ο τρόπαιο για τους πολυνίκες Πειραιώτες!

Κόκκινο λοιπόν βάφτηκε το Κύπελλο, με τους ερυθρόλευκους στο κατάμεστο κλειστό της ακριτικής πόλης να κατακτούν δίκαια την κούπα και να φτάνουν τα 12 τρόπαια, όντας οι πολυνίκες του θεσμού.

Πάντως, δυστυχώς, δεν έλειψαν για άλλη μια φορά τα έκτροπα μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων πριν από την έναρξη του αγώνα. Παράλληλα, τραγελαφικό ήταν το γεγονός πως παρότι σε κάθε ομάδα είχαν δοθεί από 200 προσκλήσεις, οι οπαδοί του «Γηραιού» έχοντας πλαστές προσκλήσεις ήταν πάνω από 1200 στο γήπεδο…

Καλή η εμπειρία, ειδικά σε μεγάλους αγώνες, όπως ο σημερινός. Στον τελικό της Ορεστιάδας η εμπειρία ήταν με την πλευρά του Ηρακλή, με τους «κυανόλευκους» να διαθέτουν παίκτες όπως οι Κράβαρικ, Σμαραγδής, Προύσαλης και Κιρόγκα που έχουν σηκώσει πολλά τρόπαια στην καριέρα τους.

Απέναντί τους ο Ολυμπιακός με τα πιτσιρίκια του Γιάννη Καλμαζίδη να αντιπαραθέτουν τον ενθουσιασμό και την δίψα για τίτλους. Χωρίς μάλιστα να έχουν καλά-καλά να φάνε, μιας και τα οικονομικά προβλήματα για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό είναι τεράστια. Ωστόσο στο κλειστό της Ορεστιάδας αυτό που μέτρησε τελικά ήταν ο ενθουσιασμός, που νίκησε την εμπειρία και μάλιστα κατά κράτος.

Οι Πειραιώτες επικράτησαν του «γηραιού» με 3-1 (25-21, 20-25, 21-25, 12-25) και μετά από ένα χρόνο διακοπής, κατέκτησαν το Κύπελλο Ελλάδος.

Τα σετ (με γηπεδούχο Ηρακλή): 25-21, 20-25, 21-25, 12-25

Πηγή: gazzetta.gr


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags