Facebook Pixel Πανηγύρι ή κηδεία;
| 2011-03-20 17:13:00

Πανηγύρι ή κηδεία;

Πανηγύρι ή κηδεία;

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, στον Πειραιά τρέμουν στην ιδέα της ήττας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να πάρει τον τίτλο απλά κερδίζοντας κι όμως οι άνθρωποί του ανησυχούν...

Η αιτία δεν είναι άλλη από το "αν στραβώσει;" που ούτε καν θέλουν να το σκέφτονται στον Ολυμπιακό. Τέσσερις ήττες εκτός έδρας με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ (πρωτάθλημα και κύπελλο), μια καθαρή νίκη εντός με ΠΑΟΚ, μια αμφισβητούμενη με Παναθηναϊκό και μια ισοπαλία με το "δικέφαλο" της Θεσσαλονίκης για το κύπελλο. Το σύνολο μας κάνει 4 ήττες, 2 νίκες και 1 ισοπαλία.

Φαντάζεστε να γίνει το 5-2-1; Η μουρμούρα και η γκρίνια των οπαδών θα είναι έντονη και δικαιολογημένη και στον Ολυμπιακό φοβούνται μην "στραβώσει" το παιχνίδι με την ΑΕΚ και το πανηγύρι μετατραπεί σε... κηδεία. Η γιούχα και αποδοκιμασίες δεν θα είναι ως αντίδραση υπερβολικές από τον κόσμο των ερυθρολεύκων. Έχουν βαρεθεί τις ήττες στα ντέρμπι φέτος.

Δεν είναι τρομερό; Να είσαι κατά 99.9% βέβαιος πρωταθλητής και να φοβάσαι τις αντιδράσεις του κόσμου αν χάσεις ένα ματς. Μέρος της... ομορφιάς του ποδοσφαίρου είναι και αυτό αλλά στον Πειραιά, ούτε να το σκέφτονται δεν θέλουν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags