Facebook Pixel Τι μαγειρεύουν Τζίγγερ – Παύλος;
| 2011-03-22 10:00:00

Τι μαγειρεύουν Τζίγγερ – Παύλος;

Τι μαγειρεύουν Τζίγγερ – Παύλος;

Πληροφορίες για συνεχείς επαφές των δύο ανδρών και συνάντηση ενόψει. Γιατί δε διαψεύδουν το μπάσιμο οι Γιαννακόπουλοι; Το "θα τα πούμε σε λίγες μέρες" και η δήλωση -με νόημα- Θανάση.

Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι ετοιμάζουν δυναμικό μπάσιμο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος παρουσιάζεται να βρίσκεται τις τελευταίες μέρες σε συνεχή επικοινωνία με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη όχι μόνο για να αυξήσει το ποσοστό του στον σύλλογο (4,83%), αλλά και για αποκτήσει το 25% του μεγαλομετόχου του «τριφυλλιού».

Μάλιστα, φημολογείται και συνάντηση των δύο ανδρών τις επόμενες μέρες προκειμένου να συζητήσουν το θέμα ενόψει της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι θέλουν να βγουν μπροστά έχοντας, όμως, ενεργό και τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Πρόθεσή τους είναι να βρεθεί κι ένας πρόεδρος (υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση στον Δημήτρη Γόντικα) για να τρέχει τον σύλλογο.

Επίσης, παρουσιάζονται να έχουν κάνει ήδη σκέψεις και για το αγωνιστικό κομμάτι ζητώντας στο προσεχές Δ.Σ. την παραμονή του Τζιμπρίλ Σισέ στην ομάδα.

Όλα τα παραπάνω ενισχύονται και από το γεγονός ότι οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι δεν έχουν διαψεύσει το παραμικρό μέχρι στιγμής παρά τα όσα ακούγονται. Άπειρες φορές στο παρελθόν έχουν βρεθεί -μέσω φημών- σε αυτή τη θέση και έχουν σπεύσει κατηγορηματικά να δηλώσουν ότι δεν τους ενδιαφέρει η ΠΑΕ.

Αντίθετα, τώρα, τηρούν σιγή ιχθύος και μάλιστα λένε στο περιβάλλον τους ότι "θα μπορούμε να πούμε περισσότερα τις επόμενες μέρες" με ό,τι μπορεί να σημαίνουν αυτά τα λόγια.

Ακόμα και η διάψευση των …13 λέξεων του Παύλου Γιαννακόπουλου στον «Φίλαθλο» για το 25% του Τζίγγερ δεν μας λέει πολλά και δείχνει περισσότερο την πρόθεση του ισχυρού άνδρα του μπασκετικού Παναθηναϊκού να αποφύγει τις τοποθετήσεις επί του θέματος.

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις επιθετικές δηλώσεις του Θανάση Γιαννακόπουλου προς τους "Παναθηναϊκάρες" μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Ο Θανάσης δεν συνηθίζει να βάζει λάδι στη φωτιά και τα λόγια του "θα βοηθήσουν ή θα την κάνουν κοπάνα;"είχαν συγκεκριμένους αποδέκτες και δεν ήταν τυχαία…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags