Facebook Pixel "Εγώ μπατίρης πρόεδρος …γίνομαι!"
| 2011-03-28 10:00:00

"Εγώ μπατίρης πρόεδρος …γίνομαι!"

"Εγώ μπατίρης πρόεδρος …γίνομαι!"

Μετά την άρνηση του Γιαννακόπουλου να βγει μπροστά, θα αναλάβει ο Γόντικας. Αλλά, όπως είχε προβλέψει και ο Πολέμης, θα γίνει πρόεδρος χωρίς μπάτζετ! Τι προβλέπει το ...ΔΝΤ για ΠΑΟ.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε ότι στο αυριανό Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν θα βγει μπροστά και δεν θα πάρει το ποσοστό του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Την ίδια ώρα, ο Tζίγγερ επιμένει ότι λειτουργεί ως 30%, ο Ανδρέας Βγενόπουλος το πολύ να συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και ο Νικόλας Πάτερας δεν αναμένεται να δραστηριοποιηθεί, ενώ μπορεί να μην μπει ούτε στην αύξηση.

Με αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, και χωρίς να έχει υπάρχει καμία πρόθεση από άλλον μέτοχο να βγει μπροστά, όλα δείχνουν ότι ο Δημήτρης Γόντικας θα συνεχίσει και μετά τον Μάιο στο πόστο του τρέχοντας τα του συλλόγου ως πρόεδρος.

Εξάλλου, χαίρει της εκτίμησης όλων των μετόχων και του αναγνωρίζεται ότι έχει πετύχει πολλά όλον αυτόν τον καιρό που είναι στην ομάδα.

Το θέμα, όμως, είναι ότι ο Γόντικας θα αναλάβει να διοικήσει την ομάδα χωρίς να έχει στα χέρια του μπάτζετ! Με λίγα λόγια θα γίνει ότι αρνήθηκε ο Αδαμάντιος Πολέμης με την περίφημη φράση "εγώ μπατίρης πρόεδρος δεν γίνομαι".

Με τα υπάρχοντα δεδομένα, λοιπόν, ο Δημήτρης Γόντικας δεν θα έχει χρήματα στα χέρια του για μεταγραφές, ενώ θα πρέπει να ακολουθήσει ένα πλάνο αυστηρής οικονομικής πολιτικής, το οποίο έχει ήδη έτοιμο.

Τι περιλαμβάνει αυτό το πλάνο;

Πλαφόν στα νέα συμβόλαια στο ποσό των 800.000 ευρώ.

Μειώσεις στα υπάρχοντα συμβόλαια που είναι άνω των 900.000 ευρώ.

Πωλήσεις ποδοσφαιριστών που μπορούν να φέρουν λεφτά στα ταμεία και αγορές παικτών μέχρι 1 εκ. ευρώ.

Επίσης, είναι πολύ πιθανό -σε συνεργασία με τον Φερέιρα- να αξιοποιηθούν οι δανεικοί της ομάδας (βλ. Γκάμπριελ, Μάτος), προκειμένου να καλυφτούν κενά του ρόστερ χωρίς να γίνουν επιπλέον μεταγραφές.

Εξάλλου, στις μεταγραφές ο Παναθηναϊκός θα προτιμήσει την ελληνική αγορά και φθηνούς ή ελεύθερους ποδοσφαιριστές.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags