Facebook Pixel "Όχι, δεν σκέφτομαι να παίξω επιθετικός..."
| 2011-03-28 10:27:00

"Όχι, δεν σκέφτομαι να παίξω επιθετικός..."

"Όχι, δεν σκέφτομαι να παίξω επιθετικός..."

Ο Μέλμπεργκ μίλησε για τα πρόσφατα γκολ με τον Ολυμπιακό, χαρακτήρισε μεγάλη στιγμή την «εξάρα» επί της ΑΕΚ, ενώ δεν ξεκαθάρισε το μέλλον του.

Αναλυτικά:

Ερωτηθείς αρχικά για το αν σκέφτεται μετά τα τελευταία γκολ που έχει πετύχει να αλλάξει θέση και να προωθηθεί όπως ο Μοντέστο, απάντησε: «Όχι, δεν σκέφτομαι να αλλάξω θέση και να παίξω επιθετικός (γέλια)! Είναι ωραίο να σκοράρω μερικά γκολ ανά σεζόν. Το έχω κάνει και τις προηγούμενες, σε όλη μου την καριέρα. Σημειώνω ένα-δυο γκολ. Είναι ωραίο το συναίσθημα και θα προσπαθώ να το πετυχαίνω όσο περισσότερο μπορώ».

Για τις στιγμές που κρατάει από τη φετινή σεζόν, εξήγησε: «Δεν χρειάζεται να πάω πολύ πίσω για να βρω την ξεχωριστή στιγμή της σεζόν. Έχουν περάσει μόλις ελάχιστες μέρες από το ξεχωριστό ματς με την ΑΕΚ. Βάλαμε τόσα γκολ σ’ ένα ντέρμπι και σφραγίσαμε το πρωτάθλημα. Ήταν πραγματικά ξεχωριστό και αξέχαστο για όλους μας. Επίσης, κρατάω και θα θυμάμαι πάντα το ματς με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ήταν οι οπαδοί μας στο γήπεδο και μας βοήθησαν. Ήταν τόσο παθιασμένοι. Ήταν μεγάλο ματς γιατί κερδίσαμε τελικά, αλλά και για την υποστήριξη του κόσμου. Ήταν ματς-κλειδί κι αυτό αναμφίβολα».

Κληθείς να επιλέξει τον φετινό MVP του Ολυμπιακού, σημείωσε: «Ήταν πολλοί οι MVP του Ολυμπιακού φέτος, δεν μπορώ να διαλέξω μόνο έναν. Ήταν πολλοί παίκτες για τους οποίους μπορείς να πεις ότι άξιζαν τον τίτλο. Ουσιαστικά ο MVP ήταν η ομάδα. Αρκετοί παίκτες αμύνθηκαν καλά και επιτέθηκαν καλά. Ήταν ομαδική προσπάθεια κι αυτό είναι σημαντικό. Η ομάδα γενικώς τα πήγε καλά κι αυτό έκανε τη διαφορά. Μπορείς να βρεις και να απαριθμήσεις αρκετούς παίκτες μας που τα πήγαν πολύ καλά φέτος και θα μπορούσαν να έχουν τον τίτλο του MVP».

Τέλος, αναφορικά με το μέλλον του στην ομάδα, επισήμανε: «Αυτό που θέλω είναι να απολαμβάνω κάθε ματς. Να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ στο καθένα απ’ αυτά που συμμετέχω. Απολαμβάνω να παίζω εδώ, πραγματικά. Κάθε ματς είναι ευχαρίστηση για μένα. Είτε πρόκειται για εντός έδρας, είτε ακόμη για εκτός. Είναι εντυπωσιακό αυτό που συμβαίνει που μας ακολουθούν παντού οι οπαδοί μας. Εντός γίνεται χαμός, αφού γεμίζει το «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και εκτός έρχονται τόσοι άνθρωποι για να μας υποστηρίξουν και να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Ακόμα και σ’ ένα ματς όπως αυτό με τον Ερυθρό Αστέρα ήρθαν τόσες χιλιάδες άνθρωποι. Προσωπικά θέλω να είμαι σε καλή κατάσταση και νομίζω πως θα είμαι και για του χρόνου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags