Facebook Pixel Θα τον ξαναπροτείνει στον Ολυμπιακό;
| 2011-03-29 09:09:00

Θα τον ξαναπροτείνει στον Ολυμπιακό;

Θα τον ξαναπροτείνει στον Ολυμπιακό;

Ο Γιώργος Παθιακάκης και η εταιρεία «Word of Sports» θα εκπροσωπούν, πλέον, τον Σωτήρη Νίνη, με τον γιο του αείμνηστου Γιάννη Παθιακάκη να στέλνει τον νεαρό άσο το 2003 πρώτα στο… Λιμάνι, πριν περάσει τις πόρτες της Παιανίας.

Ο ίδιος ο Γιώργος Παθιακάκης είχε δηλώσει, τότε, ότι είχε προσπαθήσει να στείλει στον Ολυμπιακό τον Νίνη (που από το 2000 είχε γραφτεί στην ακαδημία του), λόγω του ότι συνεργαζόταν τότε με τους Πειραιώτες. Οι οποίοι, όμως δεν είχαν δείξει κανένα ενδιαφέρον και ο παίκτης κατέληξε στον Παναθηναϊκό

Ο 21χρονος χαφ, λοιπόν, αποχώρησε από το γραφείο «Ace Managment» (το οποίο εκπροσωπεί ποδοσφαιριστές όπως ο Ταχτσίδης, ο Μαλεζάς, ο Μαρίνος, ο Καράμπελας, ο Μανιάτης κ.α.) και τον Γιάννη Εμαμανουηλίδη και η επαγγελματική διαχείριση των δικαιωμάτων του θα γίνεται αποκλειστικά από τον Γιώργο Παθιακάκη και τη δική του εταιρεία.

Φαίνεται ότι ο μικρός δεν ξέχασε τον άνθρωπο που τον βοήθησε να αναδειχθεί και παραμένει μαζί του, καθώς και στην «Ace Managment» είχε πάει με τον Παθιακάκη, αφού ο τελευταίος συνεργαζόταν τότε με τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags