Facebook Pixel «Νιώθω ότι όλα θα πάνε καλά!»
| 2011-03-29 09:41:00

«Νιώθω ότι όλα θα πάνε καλά!»

«Νιώθω ότι όλα θα πάνε καλά!»

Ένα ακόμη θέμα που «καίει» τον Ολυμπιακό είναι αυτό του Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος άσος έκανε δηλώσεις στον Τύπο της πατρίδας του και εμφανίσθηκε αισιόδοξος για την εξέλιξη της υπόθεσης…

Οι Πειραιώτες έχουν ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Μιραλάς από την Σεντ Ετιέν (2,5 εκατ. ευρώ), όμως, θέλουν να «δέσουν» με νέο τριετές ή τετραετές συμβόλαιο το παίκτη, αυξάνοντας παράλληλα την ρήτρα, η οποία τώρα είναι στα 4,2 εκατ. ευρώ.

Ο μάνατζερ του Μιραλάς, Κριστόφ Ενροτό, ο οποίος αναμένεται τα επόμενα 24ωρα στην Αθήνα, θέλει να ανεβάσει τις ετήσιες αποδοχές του πελάτη του στο ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ…

«Δεν υπάρχει συμφωνία με εμένα και τον Ολυμπιακό. Υπάρχει συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Σεντ Ετιέν. Όχι όμως και συμφωνία ανάμεσα σε μένα και τον Ολυμπιακό», είπε αρχικά ο Μιραλάς και πρόσθεσε:

«Αυτήν τη στιγμή δεν έχω συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Έχω πολύ καλό προαίσθημα και νιώθω ότι όλα θα πάνε καλά. Πιστεύω ότι μέχρι την 1η Απριλίου θα έχουν τελειώσει όλα θετικά για μένα και τον Ολυμπιακό. Είναι κάτι άλλωστε που το θέλει πολύ και ο Ολυμπιακός και εγώ».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags