Facebook Pixel 100 μέρες διακοπές!
| 2011-03-29 14:45:00

100 μέρες διακοπές!

100 μέρες διακοπές!

Το ημερολόγιο δείχνει 29 Μαρτίου, η άνοιξη έχει μπει, μια και είχαμε την προηγούμενη βδομάδα εαρινή ισημερία, ο καιρός έχει ακόμα σκαμπανεβάσματα, αλλά στου Ρέντη καλοκαίριασε από τώρα!

Οι πρωταθλητές λοιπόν από τις 20 Μαρτίου, οπότε και με τη θριαμβευτική «εξάρα» επί της ΑΕΚ σφράγισαν την κατάκτηση του τίτλου, βρίσκονται -σε πρώτη φάση νοερά τουλάχιστον- σε… διακοπές!

Θέλετε κι άλλο; Λοιπόν, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι μη διεθνείς για να είμαστε ακριβείς, απόλαυσαν την προηγούμενη εβδομάδα το διήμερο ρεπό που τους είχε παραχωρήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Επέστρεψαν… αναγκαστικά λόγω του φιλικού με τον Ερυθρό Αστέρα την Πέμπτη και μετά πήγαν… 5ήμερη! Συγκεκριμένα, οι παίκτες των πρωταθλητών θα επιστρέψουν στις προπονήσεις αύριο, Τετάρτη.

Με το καλό ακολουθούν τα τρία διαδικαστικά ματς με Καβάλα, Ατρόμητο και Λάρισα και την Κυριακή των Βαΐων, στις 17 Απριλίου, ξεκινάνε πραγματικές διακοπές!

Για να λέμε και του στραβού του δίκιου, τουλάχιστον μέχρι το πρώτο 10ήμερο του Μαΐου, ο Βαλβέρδε θα τους κάνει "προπονήσεις" στου Ρέντη για να μην ξεχυθούν στις παραλίες από τότε. Όχι, φυσικά, πως δεν θα κάνουν τα μπανάκια τους στις παραλίες της Αττικής.

Υπολογίστε επίσης ότι η προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν θα ξεκινήσει στις αρχές Ιουλίου, λογικά μέχρι τις 10 του μηνός. Για βάλτε τα κάτω: 20 Μαρτίου με αρχές Ιουλίου είναι +/- 100 μέρες! 100 μέρες διακοπές!

Είναι μετά να τους βλέπουν οι συνάδελφοι τους από τις άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκας που θα πάρουν μέρος στα πλέι οφ και να μην σκάνε από τη ζήλεια;

Ας πρόσεχαν!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags