Facebook Pixel Τζάμπα το ξενύχτι! (ΒΙΝΤΕΟ)
Άλλα Σπορ
| 2011-04-02 09:27:00

Τζάμπα το ξενύχτι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τζάμπα το ξενύχτι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας Ράφαελ Ναδάλ βγαλμένος από το επικό έτος 2010, κυριάρχησε απόλυτα του μετριότατου Ρότζερ Φέντερερ στον μεγάλο ημιτελικό του Miami Masters και με τη μεγαλειώδη εμφάνισή του και άνετη νίκη επί του Ελβετού, έστειλε απειλητικό μήνυμα στον αήττητο, φέτος, Νόβακ Τζόκοβιτς ενόψει του σπουδαίου τελικού τους.

Όσοι περίμεναν ένα μεγάλο και αμφίρροπο παιχνίδι, με μπόλικη αγωνία και συγκινήσεις, έκαναν λάθος... Ο Ρότζερ Φέντερερ δεν εμφανίστηκε... ποτέ στο προγραμματισμένο ραντεβού με τον «αιώνιο εχθρό» του και ο ορεξάτος Ράφαελ Ναδάλ έκανε περίπατο στον δεύτερο ημιτελικό του Sony Ericsson Open, παίρνοντας με χαρακτηριστική άνεση το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Ο 24χρονος Ισπανός, Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και του ταμπλό, επικράτησε 6-3, 6-2 του Φέντερερ και θα προσπαθήσει να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο στο Μαϊάμι, στην 3η του παρουσία σε τελικό στο Crandon Park, μετά τους αποτυχημένους το 2005 (l. Φέντερερ) και 2008 (l. Νταβιντένκο).

Αυτή ήταν η 15η νίκη του Ναδάλ επί του «αιώνιου» αντιπάλου του σε σύνολο 23ων αναμετρήσεων (15-8 και 4-4 πλέον στα hard courts). «Έκανα πολύ λίγα λάθη, όμως ο Ρότζερ νομίζω ότι έκανε περισσότερα απ' το συνηθισμένο», αρκέστηκε να πει λίγο αργότερα ο Ναδάλ.

Πηγή: tennis24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags