Facebook Pixel "Πουλάω και φεύγω"
| 2011-04-04 13:36:00

"Πουλάω και φεύγω"

"Πουλάω και φεύγω"

Ο Αχιλλέας Μπέος αφού παρέδωσε μαθήματα ποιοτικής δημοσιογραφίας και αναρωτήθηκε "γιατί δεν γράψατε τίποτα για τον Θανάση Γιαννακόπουλο;" αναφέρθηκε στο τέλος και στο διοικητικό μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου.

Να τι δήλωσε:

«Θα ήταν άδικο να συνεχίζω να πιστεύω την άποψη ότι θα φύγω και θα πουλήσω όλους τους παίκτες με 1 ευρώ. Δεν ταιριάζει για αυτούς που με πίστεψαν. Άρα λοιπόν αυτό που χτίστηκε με τόσο κόπο δεν πρόκειται ο Αχιλλέας Μπέος να το γκρεμίσει. Όπως ορκίστηκα στον πατέρα μου ότι πουλάω και φεύγω.

Ήδη έχουν δρομολογηθεί συζητήσεις με δυο επιχειρηματίες. Η μία πρόταση δείχνει να είναι σοβαρή και πως να μην είναι για να συζητώ μαζί του. Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει και οι δικηγόροι έχουν ζητήσει κάποια στοιχεία και μέχρι τις 15 Απριλίου θα απαντήσουν είτε θετικά είτε αρνητικά. Αν καταλήξουν κάπου, τότε ξεκινάει η διαδικασία μεταβίβασης.

Έκανα δυο αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου και "άμαχος" κόσμος αγόρασε κάποιες μετοχές. Τους ευχαριστώ για τη στήριξη εκείνη τη στιγμή, είτε αγόρασαν μία μετοχή είτε περισσότερες. Αν λοιπόν ο Βόλος μεταβιβαστεί και αυτοί επιθυμούν να κρατήσουν τις μετοχές τους, τότε καλώς. Αν επιθυμούν να τις επιστρέψουν πίσω, εγώ θα είμαι εδώ για να τους επιστρέψω τα χρήματα τους.

Δεν είναι εύκολο να πω. Θέλει χρόνο δεν είναι μπακάλικο η πώληση. Μέχρι τις 20 Απριλίου δεν έχει βρεθεί συμφωνητικό ξεκινάμε τον προγραμματισμό. Συνεχίζουμε κανονικά γιατί έχουμε κουραστεί και έχουμε βάλει βάσεις. Απλά από εκεί και πέρα αν υπάρξει ενδιαφέρον, τότε ο προγραμματισμός θα ισχύει».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags