Facebook Pixel Στα σκαριά η παρουσίαση της λαϊκής βάσης
| 2011-04-06 12:23:00

Στα σκαριά η παρουσίαση της λαϊκής βάσης

Στα σκαριά η παρουσίαση της λαϊκής βάσης

Η νεοσυσταθείσα λέσχη «Παναθηναϊκών παρέμβαση» δραστηριοποιείται έντονα το τελευταίο διάστημα και εκφράζει ολοένα και περισσότερο την άποψη ότι η λύση θα μπορούσε να είναι η εταιρεία λαϊκής βάσης.

Η πρόταση βέβαια βρίσκεται ακόμη στα σπάργανα, αφού και οι ίδιοι (πρόκειται για γιατρούς, επιχειρηματίες, δικηγόρους και άλλους επιφανείς ανθρώπους της κοινωνίας, μέλη του πρώην «Verde Club») εξετάζουν ακόμη τις παραμέτρους για να δουν πώς μπορεί να υλοποιηθεί αυτό το σχέδιο.

Γνωρίζουν πάντως ότι πρέπει να υπάρχει και ένας μέτοχος με σημαντικό ποσοστό και γι' αυτό μέσα στις σκέψεις τους στην παρούσα φάση είναι να προτείνουν το μετέωρο 24,7% που παραχωρεί η οικογένεια Βαρδινογιάννη να διαμοιραστεί στον κόσμο. Οι λεπτομέρειες δεν έχουν αποσαφηνιστεί ακόμη (σε ένα τέτοιο σενάριο, για παράδειγμα, ο κόσμος πιθανότατα θα αγοράζει μετοχές μέσω συνδρομής), αλλά η «Παναθηναϊκών παρέμβαση» σκοπεύει να παραθέσει μία συνέντευξη Τύπου με περισσότερες διευκρινίσεις.

Επιπλέον, τα μέλη της πιστεύουν πως αυτή η πρωτοβουλία θα βοηθήσει προς την κατεύθυνση της πληρέστερης ενημέρωσης του κόσμου, αφού θεωρούν πως υπάρχει έλλειμμα στο συγκεκριμένο τομέα και οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού δεν έχουν κατανοήσει το μέγεθος του προβλήματος που έχει ανακύψει στην ΠΑΕ.

Δεν αποκλείεται πάντως να προχωρήσουν και σε επαφές με μετόχους του «τριφυλλιού», αφού αντιμετωπίζουν την προοπτική της λαϊκής βάσης ως έσχατη λύση με δεδομένο το διοικητικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η ομάδα.

Επειδή πάντως θέλουν να είναι προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο, θα επεργαστούν την πρόταση λαϊκής βάσης και αφού δεν αποτελματωθεί η κατάσταση μέσα από το επόμενο διοικητικό συμβούλιο θα βγουν μπροστά παρουσιάζοντας το εναλλακτικό σχέδιο. Αξίζει να σημειωθεί πως το βασικό σύνθημα της λέσχης «Παναθηναϊκών παρέμβαση» είναι «να πούμε στον κόσμο την αλήθεια. Χρειάζεται ειλικρίνεια».

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags