Facebook Pixel "Δεν φοβόμαστε κανέναν"
Άλλα Σπορ
| 2011-04-10 08:53:00

"Δεν φοβόμαστε κανέναν"

"Δεν φοβόμαστε κανέναν"

Ο Δημήτρης Τζούριτς μιλάει για τη θριαμβευτική πρόκριση του Ολυμπιακού επί του "αιωνίου" αντιπάλου του. "Παίζουμε μια χρονιά με τραυματίες και πιτσιρικάδες"

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Δημήτρη Τζούριτς:

Πώς αισθάνεσαι που φτάνετε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στους τελικούς του πρωταθλήματος κι έχετε την ευκαιρία να υπερασπιστείτε τον τίτλο σας;

"Είναι ο τρίτος τελικός για εμάς. Πήραμε το πρωτάθλημα πέρυσι και πρόπερσι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να φτάσουμε ως εδώ σε μια χρονιά πολύ δύσκολη για εμάς, με πολλούς τραυματισμούς και που παίζαμε με... πιτσιρικάδες".

Τι έχεις να πεις για τον τρόπο με τον οποίο κερδίσατε πάλι τον Παναθηναϊκό;

"Δεν ξέρουμε πώς συμβαίνει αυτό. Σίγουρα δεν είναι κάτι που έχουμε στα πλάνα μας, αλλά αφού τελικά νικάμε, εμάς μας ικανοποιεί. Σημασία άλλωστε έχει να κερδίζουμε. Αυτό είναι που μετράει".

Ποιο πιστεύεις πως είναι το μυστικό της επιτυχίας τη φετινή χρονιά;

"Το γεγονός ότι είμαστε μία νεανική ομάδα που παλεύει κάθε παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε πολύ για να κερδίσει αυτό το παιχνίδι και θα μπορούσε να τα καταφέρει, αλλά εμείς δεν τον αφήσαμε. Δείξαμε πως είμαστε μία ομάδα που δουλεύει πολύ".

Στους τελικούς σας περιμένει ο Ηρακλής, έχοντας πλεονέκτημα έδρας...

"Ο Ηρακλής έχει πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς δεν φοβόμαστε κανέναν. Τον έχουμε κερδίσει φέτος στην έδρα του, αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου. Έτσι κι αλλιώς, όπως είδαμε πέρυσι και πρόπερσι, μας ταιριάζει να παίρνουμε το πρωτάθλημα με μειονέκτημα έδρας".

Είδαμε στα τελευταία παιχνίδια, εκτός από διαγώνιος, να χρησιμοποιείσαι και πάλι ως κεντρικός και να τα καταφέρνεις εξίσου καλά και στις δύο θέσεις. Κάνεις τα πάντα μέσα στο γήπεδο, έχεις γίνει ο ηγέτης του Ολυμπιακού.

"Ποιος είναι ο Τζούριτς; Είμαι απλά ένας παίκτης που βοηθάει την ομάδα του. Μπορεί να έχω πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι μου και να έπρεπε να μείνω εκτός αγώνων για ένα μήνα, αλλά μετά από δέκα μέρες ξαναγύρισα. Δεν πρόκειται ποτέ να καθίσω στον πάγκο. Πάντα θα βοηθάω την ομάδα μου, ακόμα κι αν είμαι τραυματίας. Όπως και τα περισσότερα παιδιά. Εκτός από μένα, πρόβλημα τραυματισμού έχουν και ο Κουζούνης και ο Ανδρεάδης".

Μια υπόσχεση για τον κόσμο του Ολυμπιακού...

"Δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα στον κόσμο. Να ξέρουν ότι θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα ακόμα πρωτάθλημα, παρ' όλα τα προβλήματα που είχαμε μέσα στη χρονιά".

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags