Facebook Pixel Παραμύθια τα σενάρια για Τζίγγερ - Ρέστη
| 2011-04-13 17:10:00

Παραμύθια τα σενάρια για Τζίγγερ - Ρέστη

Παραμύθια τα σενάρια για Τζίγγερ - Ρέστη

Σημερινά δημοσιεύματα που θέλουν τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να μιλάει με τον Βίκτωρα Ρέστη για να αναμειχθεί ο δεύτερος στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, μοιάζουν με… παραμύθια.

Εκτός του ότι καμία από τις δύο πλευρές δεν επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο, το συγκεκριμένο «κονέ» δεν προκύπτει από πουθενά ενώ εδώ και αρκετό καιρό ανά τακτά χρονικά διαστήματα δημοσιεύεται κάτι παρόμοιο, χωρίς να έχει υπάρξει μέχρι στιγμής κάτι χειροπιαστό.

Σε μια δύσκολη στιγμή για την ιστορία του Παναθηναϊκού λόγω των οικονομικών δεδομένων που ενδεχομένως να ρίξουν επίπεδο την χρεωμένη ομάδα, τέτοιου τύπου δημοσιεύματα, όταν δεν ευσταθούν, μόνο κακό μπορεί να κάνουν στο «τριφύλλι».

Ο κόσμος περιμένει με ανυπομονησία τις εξελίξεις στο διοικητικό κομμάτι για την αγαπημένη του ομάδα, κι όταν διαβάζει πως επιχειρηματίες είναι έτοιμοι να προσφέρουν ζεστό χρήμα για να τη βγάλουν από το αδιέξοδο, γεμίζουν με ελπίδες. Που στην παρούσα φάση, ούτε οι μέτοχοι του «τριφυλλιού» δεν τις έχουν. Αυτό άλλωστε φάνηκε και μετά το τέλος του χθεσινού Δ.Σ. Αφού παρά το γεγονός πως αποφασίστηκε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 15 εκατομμυρίων ευρώ, τα πρόσωπα όσων μετόχων βγήκαν από το συμβούλιο, μαρτυρούσαν την απογοήτευσή τους.

Όσο για τον Βίκτωρα Ρέστη, εδώ και αρκετό καιρό γράφεται πως θα εμπλακεί στα διοικητικά του Παναθηναϊκού όπως παλιότερα γράφονταν για τον Πανιώνιο αλλά και για άλλες ομάδες. Ωστόσο, από πουθενά δεν προκύπτει πως ο επιφανής επιχειρηματίας θα ασχοληθεί ενεργά με οποιαδήποτε ΠΑΕ.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags