Facebook Pixel Ονοματολογίας το ανάγνωσμα…
| 2011-04-15 10:05:00

Ονοματολογίας το ανάγνωσμα…

Ονοματολογίας το ανάγνωσμα…

Με το που έμεινε ο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό ένα κάρο ονόματα-υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι ήρθαν στο προσκήνιο για τους Πειραιώτες. Πάρτε βαθειά ανάσα και διαβάστε…

Όπως διαβάζουμε στο gazzetta.gr, o Ολυμπιακός θα κινηθεί για 4+3 μεταγραφές το καλοκαίρι. Θα αποκτηθούν ένας τερματοφύλακας, αριστερό μπακ, δύο μέσοι, ένας ακραίος χαφ, ένας επιθετικός και ένας κεντρικός αμυντικός.

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό για τη μεσαία γραμμή να αποκτηθούν δύο ανασταλτικοί και ένας επιτελικός μέσος.

Ο πρόεδρος και ο προπονητής του Ολυμπιακού συμφώνησαν από κοινού να δώσουν προτεραιότητα σε μεταγραφές Ελλήνων παικτών. Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για δύο ή τρεις Έλληνες, με τα ονόματα των Σωκράτη Παπασταθόπουλου, Γιώργου Τζαβέλλα να βρίσκονται ψηλά στη λίστα, ενώ δεν αποκλείεται να τεθεί και θέμα Φάνη Γκέκα.

Από εκεί και πέρα μεγάλο βάρος θα δοθεί και στις ανανεώσεις των συμβολαίων. Αβραάμ Παπαδόπουλος και Βασίλης Τοροσίδης θα υπογράψουν μέχρι το 2015 και σύντομα αναμένεται να τελειώσουν και οι υποθέσεις των Ούρκο Πάρντο και Κέβιν Μιραλάς. Οι Αντώνης Νικοπολίδης και Ζαουάντ Ζαϊρί θα αποχαιρετήσουν τον σύλλογο, όπως και ο Ραούλ Μπράβο.

Από τους παίκτες που παραχωρήθηκαν με την μορφή δανεισμού το πιθανότερό είναι να μην επιστρέψει κανείς το καλοκαίρι. Ούτε και ο Κώστας Μήτρογλου ο οποίος ή θα συνεχίσει δανεικός στον Πανιώνιο ή θα παραχωρηθεί σε ομάδα του εξωτερικού. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τους Γκαλίτσιο, Νέμεθ.

Τέλος ψηλά στη λίστα με τους ξένους υπάρχουν οι Σάντσες, Αμαλφιτανό, Γιοβάνοβιτς και Αμπντούν, αλλά για αυτούς αναμένονται εξελίξεις άμεσα. Ίσως μάλιστα, από εβδομάδα να σκάσει η πρώτη «βόμβα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags