Facebook Pixel Μιλάς για Μιραλάς ή παραμιλάς;
| 2011-01-04 12:31:00

Μιλάς για Μιραλάς ή παραμιλάς;

Μιλάς για Μιραλάς ή παραμιλάς;

Έχουν φορτώσει στον Ολυμπιακό με τον Ενροτό, τις διαδοχικές δηλώσεις και τα παιχνίδια του. «Σταμάτα να μιλάς», το μήνυμα που του στέλνουν, ενώ ο sportdog θυμάται τα …παραμιλητά του!

Σε σίριαλ έχει εξελιχθεί το θέμα της παραμονής τού Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό, παρότι είναι δεδομένο ότι οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται (και με το παραπάνω) να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον Βέλγο κυνηγό. Μία θέση που έχει διατυπωθεί επίσημα από τους Πειραιώτες.

Η κατάσταση, όμως, δεν ήταν πάντα η ίδια για τον 23χρονο άσο. Ειδικά τον πρώτο καιρό, όταν δεν είχε προλάβει να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Για αυτό ίσως οι πρώτες δηλώσεις του Ενροτό δεν είχαν λάβει τη σημασία που έπρεπε. Ας τα δούμε όλα αναλυτικά:

27 Σεπτέμβρη: «Δεν σέβονται τον Μιραλάς και δεν σέβονται και μένα. Ο Κέβιν είναι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα, έχει πολύ καλή συνεργασία με τον κ. Βαλβέρδε, αλλά εγώ έχω παράπονα από τη διοίκηση, γιατί άλλα συμφωνήσαμε και άλλα μου λένε τώρα», είχε δηλώσει τότε.

Αρχές Οκτώβρη: «Όταν με ειδοποιήσουν από τον Ολυμπιακό, θα έρθω να συζητήσουμε. Δεν είμαι βλάκας, ούτε έχω πρόβλημα με τον κύριο Μαρινάκη!».

3 Νοέμβρη: «Αν βρεθεί ομάδα και δώσει τον Ιανουάριο 1,7 εκατ. ευρώ παραπάνω από τη ρήτρα των 2,5 εκατ. ευρώ που καλείται να δώσει ο Ολυμπιακός αν θέλει να κρατήσει τον παίκτη, τότε αυτή η ομάδα μπορεί ν' αποκτήσει τον Μιραλάς έναντι 4,2 εκατ. ευρώ».

7 Νοέμβρη: «Ο Ολυμπιακός οφείλει χρήματα σε εμένα και τον Κέβιν. Δεν είναι πολλά λεφτά, πόσο μάλλον για μια τέτοια ομάδα με τόσο μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Στον Κέβιν χρωστούν χρήματα του συμβολαίου του και μπόνους από τον Σεπτέμβριο.

Αν μία ομάδα δώσει 2 εκατ. ευρώ περισσότερα από τη ρήτρα, δηλαδή 4,5 εκατ. ευρώ, τότε μπορεί να κάνει δικό της τον Κέβιν δίχως να μπορεί να αντιδράσει ο Ολυμπιακός».

20 Δεκέμβρη: Ζεστό-κρύο από τον Ενροτό, που είχε δηλώσει μετά τη συνάντηση είχε με τον Μαρινάκη, στο τέλος του περασμένου χρόνου: «Δεν υπάρχει πρόβλημα. Είμαστε καλά. το θέμα προχωράει. Συζητάμε καλά. θέλουμε να βρούμε λύσεις. Γίνεται μια καλή διαπραγμάτευση».

Το επόμενο «χτύπημα» του Βέλγου ατζέντη έγινε μέσω… διαρροών και όχι δήλωσης. Όπως έγινε γνωστό, ζητάει 2,5 εκ. ευρώ για να απενεργοποιηθεί η ρήτρα των 4,2 εκ., αν άλλη ομάδα θελήσει να αποκτήσει τον πελάτη του.

«Γερή» προμήθεια, δηλαδή, ψάχνει ο κ. Ενροτό, αλλά μάλλον δεν ξέρει ότι ο Μαρινάκης είναι επιτυχημένος εφοπλιστής γιατί δεν έχει μάθει να σκορπάει τα λεφτά του…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags