Facebook Pixel Δεν μπορούσε να ελπίζει σε τίποτα...
| 2011-04-18 14:00:00

Δεν μπορούσε να ελπίζει σε τίποτα...

Δεν μπορούσε να ελπίζει σε τίποτα...

Ας αφήσουμε λίγο απ’ έξω τι έγινε στον Βόλο κι ας δούμε την συνολική εικόνα του Παναθηναϊκού στο τέλος της σεζόν. Η οποία οφείλεται σε πολλούς λόγους που τους έχουμε αναλύσει.

Οι "πράσινοι", λοιπόν, βάρεσαν διάλυση μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στις 19 Φεβρουαρίου ηττήθηκαν, όπως ηττήθηκαν, στο Καραϊσκάκη με 2-1 και στη συνέχεια οι πράσινοι επιδόθηκαν σε ένα ρεσιτάλ κακών εμφανίσεων, αδιαφορίας και χύμα κατάστασης. Για την οποία όλοι έχουν ευθύνη.

Ξεκινώντας από την διοίκηση που δεν μπορεί να προσφέρει εγγυήσεις για ένα καλύτερο αύριο, τους παίκτες οι περισσότεροι εκ των οποίων δείξανε πολύ κακή αγωνιστική συμπεριφορά, αλλά και τον Φερέιρα, ο οποίος ναι μεν προσπάθησε, αλλά δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την κατάσταση. Κι έχασε τελείως τον έλεγχο.

Στις 26 Φεβρουαρίου, αμέσως μετά το ντέρμπι αιωνίων, ο Παναθηναϊκός κλώτσησε δυο βαθμούς κόντρα στον Ατρόμητο (1-1), με τον κόσμο να κοχλάζει για όσα γίνανε στο "Καραϊσκάκη".

Στη συνέχεια οι πράσινοι χάσανε με κάτω τα χέρια 2-0 στην Λάρισα (6 Μαρτίου). Στις 12 του ίδιου μήνα ο περυσινός πρωταθλητής συνήλθε κάπως κι επικράτησε του Ηρακλή εκτός έδρας με 3-1, όπως αμέσως μετά με 2-1 επί της Κέρκυρας στις 20 Μαρτίου.

Το φοβερό είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχασε (στις 3 Απριλίου) από μια ακόμα ομάδα που υποβιβάστηκε. Και συγκεκριμένα με 1-0 από τον Πανσερραϊκό. Την επόμενη αγωνιστική (10/4) επιβλήθηκε δύσκολα του Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ με 1-0, για να έρθει και η χθεσινή ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Θεωρητικά ο Παναθηναϊκός μπορούσε να διεκδικήσει πρωτάθλημα όταν πήγε να παίξει στο Καραϊσκάκη. Με συγκομιδή, όμως, μόλις 10 βαθμών και με τέτοια μίζερη εικόνα στα οκτώ τελευταία ματς δεν μπορούσε να ελπίζει τελικά σε τίποτα…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags