Facebook Pixel Νόμιζε γκέι τον Τζέραρντ ο Τζορτζ Ζιλέτ
Ποδόσφαιρο
| 2011-04-19 13:04:00

Νόμιζε γκέι τον Τζέραρντ ο Τζορτζ Ζιλέτ

Νόμιζε γκέι τον Τζέραρντ ο Τζορτζ Ζιλέτ

Eκτός τόπου και χρόνου ήταν οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ και ειδικά ο Τζορτζ Ζιλέτ. Ο Αμερικανός επιχειρηματίας πίστευε ότι ο Στίβεν Τζέραρντ ήταν γκέι, ενώ θεωρούσε ότι η ομάδα θα έκανε μεταγραφές μέσω των ντραφτ!

Ο δημοσιογράφος Μπράιαν Ριντ έβγαλε βιβλίο («44 μήνες με δύο καουμπόηδες»), για τα έργα και τις ημέρες των Τομ Χικς και Τζορτζ Ζιλέτ σαν ιδιοκτήτες των «reds» και το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι η Λίβερπουλ γλίτωσε από τα χειρότερα. την ηγεσία της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα, ο Ζιλέτ πίστεψε πως ο Στίβεν Τζέραρντ είναι γκέι, καθώς διάβασε στον Τύπο «Gerrard is marrying his long term partner Alex» (σ.σ.: ο Τζέραρντ παντρέυεται τον επί χρόνια σύντροφό του Άλεξ).

Αμέσως ο Ζιλέτ επικοινώνησε με τον συνιδιοκτήτη του, Τομ Χικς, για να του εκφράσει την ανησυχία πως ο αρχηγός της ομάδας είναι γκέι. Ο Χικς τον καθησύχασε λέγοντάς του πως η λέξη «partner» στα αγγλικά αναφέρεται και σε σύντροφο του έτερου φύλου, αλλά και πως «Alex» είναι και γυναικείο όνομα!

Τα τραγελαφικά δεν σταματάνε εδώ, αφού όταν ο Ράφα Μπενίτεθ ζήτησε από τον Ζιλέτ λεφτά για μεταγραφές, η απάντηση του Ζιλέτ ήταν ότι θα δώσει λεφτά μαζί με αυτά που θα πάρει η ομάδα από τα ντραφτ(!) «Θα σου δώσω 50 εκατ. λίρες, συν ό,τι πάρουμε από τα ντραφτ», ήταν η απάντηση του Αμερικανού στις απαιτήσεις του Μπενίτεθ.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags