Facebook Pixel Το... όνειρο του Αβραάμ!
| 2011-04-19 15:31:00

Το... όνειρο του Αβραάμ!

Το... όνειρο του Αβραάμ!

Κανείς ποτέ δεν του απαγόρευσε να ονειρεύεται. Εκείνο που δημιουργούσε πρόβλημα στον Αβραάμ Παπαδόπουλου είναι πως τα όνειρά του εξελίσσονταν ταυτόχρονα με την καριέρα του.

Ο επιθετικός… σέντερ μπακ!

Όνειρο πρώτο… Στις 3 Δεκεμβρίου του 1984 γεννιέται ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Τα «βιβλία» και οι αναφορές τον θέλουν να ξεκινάει τη ζωή του στην Μελβούρνη της Αυστραλίας, χωρίς περισσότερες πληροφορίες για τα πρώτα χρόνια ή για τον τρόπο που βρέθηκε η οικογένειά του από το Λάκκωμα σε άλλη ήπειρο. Στο μικρό ορεινό χωριό της Χαλκιδικής μεγάλωσε και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Διγενή.

Μη έχοντας ακόμα τη σημερινή σωματοδομή και σε μια ηλικία που όλα τα παιδιά τείνουν προς την επίθεση, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ξεκίνησε μια διαφορετική καριέρα από εκείνην που θα τον καθιέρωνε στα μεγάλα σαλόνια. «Στον Διγενή έπαιζα κυρίως στο κέντρο και μερικές φορές σέντερ φορ και πετύχαινα γκολ», θα δηλώσει αργότερα στην καριέρα του, γεγονός πάντως που θα τον βοηθήσει στην πορεία του. Στην καριέρα του έχει σκοράρει 19 φορές, τις 16 φορές με τη φανέλα του Άρη.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags