Facebook Pixel Μιλάει με Βέλιτς, δεν έχει πάει για …Νάνι;
| 2011-04-21 10:00:00

Μιλάει με Βέλιτς, δεν έχει πάει για …Νάνι;

Μιλάει με Βέλιτς, δεν έχει πάει για …Νάνι;

Δεν φέρεται να κοιμάται ο Γιάννης Βαρδινογιάννης σχετικά με τα του Παναθηναϊκού. Ο μεγαλομέτοχος του "τριφυλλιού" παρουσιάζεται να ασχολείται με το θέμα του τεχνικού διευθυντή.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από κύκλους μάνατζερ, ο Γιάσμινκο Βέλιτς έχει κάνει ήδη δύο ταξίδια στο εξωτερικό για να δει παίκτες που μπορεί να απασχολήσουν τον Παναθηναϊκό, με εντολή του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ εμπιστεύεται, ως γνωστό, την κρίση του Βόσνιου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ταυτόχρονα ότι θα εισηγηθεί και την πρόσληψή του στον Παναθηναϊκό.

Επίσης, την ίδια ώρα άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ιταλός τεχνικός διευθυντής, Τζιανλούκα Νάνι, ήρθε στην Ελλάδα και είχε συνάντηση με τους ανθρώπους του "τριφυλλιού", προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους.

Ο Νάνι μίλησε με τον Γόντικα, ο οποίος μη ξεχνάμε ότι είναι άνθρωπος του Τζίγγερ και έχει συχνή επικοινωνία μαζί του.

Βεβαίως, αυτές οι κινήσεις δεν σημαίνουν ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης προτίθεται να αναλάβει ξανά τα ηνία του συλλόγου.

Απεναντίας, οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά λένε ότι επιμένει στην απόφασή του να μην ασχοληθεί ξανά με τον σύλλογο και να λειτουργεί ως το 30%.

Από την άλλη πάντως, αν ισχύουν οι παραπάνω πληροφορίες, δείχνει να μην έχει αφήσει την ομάδα στο έλεος του Θεού και με την έγκρισή του γίνονται κάποιες ενέργειες από τη στιγμή που κανένας άλλος δεν υπάρχει για να βγει μπροστά...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags