Facebook Pixel "Απόλυτη διαφάνεια... "
| 2011-04-23 14:34:00

"Απόλυτη διαφάνεια... "

"Απόλυτη διαφάνεια... "

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του για τις επικείμενες εκλογές στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ και τις διαδικασίες στην Λέσχη Φίλων Άρη!

Από την στιγμή που αγωνιστικά η ομάδα δεν κατάφερε να βρίσκεται στα πλέι-οφ, οι διαδικασίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ έπρεπε να τρέξουν άμεσα. Όσο πιο γρήγορα ξεκαθαρίσει το τοπίο διοικητικά, τόσο πιο γρήγορα κι άνετα θα μπορεί και να τρέξει ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά.

Δεν μπορώ να αντιληφθώ το γιατί κάποιοι ενοχλήθηκαν από το γεγονός ότι η Γ.Σ. της Λέσχης θα πραγματοποιηθεί σχεδόν ένα μήνα μετά την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων και οι εκλογές από ότι φαίνεται ημερολογιακά 5 μέρες μετά τις εκλογές για την ΠΑΕ 2 χρόνια πριν. Προφανώς επειδή δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό επί των διαδικασιών, έπρεπε να βρούμε κάτι να αναφέρουμε. Το ένα είναι ότι θα γίνουν νωρίς (!!!) και το άλλο ότι η Γ.Σ. θα γίνει καθημερινή (Τετάρτη). Πέρα από το αυτονόητο ότι μία διοίκηση θα πρέπει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στην διάθεσή της θα μπορούσα να δεχθώ την ένσταση περί καθημερινής, αν έστω κι μία Γ.Σ. είχε γίνει Σαββατοκύριακο. Όλες οι προηγούμενες διαδικασίες είχαν γίνει καθημερινή και μάλιστα αυτή την φορά η… Τετάρτη προέκυψε μέσα από ψηφοφορία στο σάιτ του φορέα, το οποίο επιμελώς αποκρύπτουν! Τι ποιο ξεκάθαρο, λοιπόν;

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags