Facebook Pixel "Τελικό κόντρα στον Κριστιάνο"
Ποδόσφαιρο
| 2011-04-25 08:35:00

"Τελικό κόντρα στον Κριστιάνο"

"Τελικό κόντρα στον Κριστιάνο"

Έναν παίκτη που "έφτιαξε" ο ίδιος στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να βρει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Από την ώρα που έγινε η κλήρωση πίστευα ότι η Ρεάλ είχε μεγάλες πιθανότητες, αλήθεια το πίστευα. Πιστεύω ότι η ήττα της Ρεάλ από την Μπαρτσελόνα με 5-0 πλήγωσε τον Μουρίνιο και δεν θα ηττηθεί ξανά έτσιμ αυτό είναι σίγουρο.

Από τότε η Ρεάλ έπαιξε με την Μπαρτσελόνα δυο φορές με μια ισοπαλία και μια νίκη. Στο τελικό του Κόπα Ντελ Ρέι έβαλε τον Πέπε, που συνήθως παίζει κεντρικός μπακ, στο κέντρο και αυτό μπλόκαρε την Μπαρτσελόνα.

Η κεφαλιά του Ρονάλντο που τους έδωσε τη νίκη ήταν φανταστική, αλλά τον έχω δει να το ξανακάνει. Ήταν παρόμοια με αυτή που είχε βάλει μαζί μας εναντίον της Ρόμα στην Ιταλία. Νομίζω ότι ίσως ο τερματοφύλακας μπορούσε να τα πάει καλύτερα, αλλά η δύναμη που πήρε η μπάλα δεν του επέτρεψε να αντιδράσει.

Ήταν απειλητικός όλο το βράδυ, τρέχοντας πίσω τους. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα ήθελα να παίξω εναντίον του στον τελικό αλλά το ελπίζω. Τότε θα σκεφτούμε πως νιώθουμε. Τώρα δεν θέλω να κάνουμε λάθη, θέλω να περάσουμε στον τελικό πρώτα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags