Facebook Pixel O Πιζάρο και οι "Ελληνες"
| 2011-04-26 08:25:00

O Πιζάρο και οι "Ελληνες"

O Πιζάρο και οι "Ελληνες"

Ο Ολυμπιακός φέρεται να "τρέχει" τη μεταγραφή του Πιζάρο, ενώ ταυτόχρονα "χτυπάει" παίκτες και από την ελληνική αγορά. Εξετάζονται οι περιπτώσεις των Αμπντούν, Φατί και Μάχο.

Ο Ολυμπιακός έκανε την πρώτη κίνηση για την απόκτηση του Νταβίντ Πιζάρο της Ρόμα με επικοινωνία του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον εκτελεστικό διευθυντή της ιταλικής ομάδας, Τζιανπάολο Μοντάλι.

Ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς του Ολυμπιακού προχωράει με ταχείς ρυθμούς και δυο είναι τα μέτωπα που συγκεντρώνουν τις προσπάθειες τους πλέον οι ερυθρόλευκοι.

Το πρώτο είναι αυτό του Νταβίντ Πιζάρο που είναι ο παίκτης που έχουν επιλέξει για την ενίσχυση των χαφ, ενώ το δεύτερο είναι αυτό της εγχώριας αγοράς και της απόκτησης παικτών που έχουν τσεκάρει μέσα στην χρονιά και θεωρούν ότι μπορεί να παίξουν ρόλο στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς.

Η περίπτωση Πιζάρο

Ο Χιλιανός Νταβίντ Πιζάρο είναι η περίπτωση που έχουν ξεχωρίσει οι ερυθρόλευκοι για την ενίσχυση τους στα χαφ και παρόλο που πρόκειται για πολύ δύσκολη περίπτωση, σύμφωνα με την περίπτωση η πρώτη κίνηση για την απόκτηση του έγινε.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός στηρίζεται στις πολύ καλές σχέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον εκτελεστικό διευθυντή της Ρόμα, Τζιανπάολο Μοντάλι για να φέρει τον Χιλιανό και σύμφωνα με την «sportday» ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε χθες με τον Μοντάλι και του γνωστοποίησε την επιθυμία του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον χιλιανό άσο.

Οι εγχώριες λύσεις

Εκτός από την ενίσχυση στα χαφ στον Ολυμπιακό θέλουν να αποκτήσουν και ότι καλύτερο κινείται αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά για να καλύψουν τρύπες του ρόστερ. Η αρχή έγινε με την απόκτηση του Φρανσίσκο Χαβίτο, ωστόσο τρεις ακόμη παίκτες είναι κοντά στη μετακίνησή τους στους ερυθρόλευκους, όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα "Εξέδρα".

Συγκεκριμένα πρόκεται για τους Ρικάρντο Φατί, του Άρη, που μπορεί να αποκτηθεί με ένα ποσό μικρότερο από το ένα εκατομμύριο ευρώ, για τον Τζαμέλ Αμπντούν της Καβάλας που ωστόσο δεν πρόκειται να αποκτηθεί όσο η Καβάλα ζητάει περίπου 2 εκατομμύρια για να τον παραχωρήσει και τον Γιούργκεν Μάχο που μένει ελεύθερος από τον Πανιώνιο.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags