Facebook Pixel Πώς οι Supporters θέλουν να σώσουν την ΑΕΚ
| 2011-04-26 08:45:00

Πώς οι Supporters θέλουν να σώσουν την ΑΕΚ

Πώς οι Supporters θέλουν να σώσουν την ΑΕΚ

Το πλάνο των Supporters που μπορεί να φέρει χρήμα στα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Πώς θα γίνει άνοιγμα στον απλό κόσμο και ποια δέλεαρ υπάρχουν;

Η ομάδα των Supporters έχει εκφράσει την επιθυμία της να γίνει Νομικό πρόσωπο, ούτως ώστε να συμμετάσχει ενεργά στην προσπάθεια για άνοιγμα στον κόσμο ώστε να μαζευτούν τα χρήματα που χρειάζεται η ΑΕΚ.

Η ομάδα των Supporters της ΑΕΚ έχει αρχίσει να ενεργοποιείται για να συνδράμει την διοίκηση στην προσπάθεια που γίνεται να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο της Ένωσης.

Στις σκέψεις τους βρίσκεται η ιδέα να μετατρέψουν τον σύλλογο τους σε Ανώνυμη Εταιρεία και μέσω αυτού να απευθυνθούν στους οπαδούς της ΑΕΚ για να βοηθήσουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΑΕΚ.

Με αυτό το άνοιγμα, αλλά και τα χρήματα που θα βάλουν οι ίδιοι τους ευελπιστούν να συγκεντρώσουν ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει και το «Goal News», εάν συγκεντρώσουν αυτό το ποσό οι πληροφορίες αναφέρουν ότι Παππάς και Νοτιάς θα προσθέσουν ακόμη 2 με 3 εκατομμύρια ευρώ στην ΑΜΚ.

Για να δελεάσουν τους φίλους της Ένωσης για να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια οι Supporters θα παρέχουν δικαιώματα ανάλογα με το μέγεθος της συμμετοχής.

Για παράδειγμα, αν κάποιος προσφέρει πάνω από 100.000 ευρώ θα μπορεί να συμμετάσχει στην διοίκηση τους.

Ακόμη σαν ένα παραπάνω δέλεαρ θα προσθέσουν την συμμετοχή στην διοίκηση της ΑΕΚ με το δικαίωμα αυτό να μπορεί να το αποκτήσει οποιοσδήποτε από τους μετόχους.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags