Facebook Pixel "Tιμή ο Ολυμπιακός"
| 2011-05-02 08:17:00

"Tιμή ο Ολυμπιακός"

"Tιμή ο Ολυμπιακός"

Δεν φάνηκε αρνητικός στο να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος, πάντως, κράτησε κλειστά τα χαρτιά του. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον «Πρωταθλητή»:

Για τα συναισθήματα του για την σχεδόν κατάκτηση του Καμπιονάτο:

«Καταπληκτικό. Είμαι πού χαρούμενος που στην πρώτη μου χρονιά κατακτάμε τον τίτλο του πρωταθλητή. Είναι υπέροχο το συναίσθημα. Είμαι μόλις 22 χρονών και για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για το πόσο διαφορετικά είναι εκεί τα πράγματα:

«Σίγουρα πολύ. Η Μίλαν είναι μια τεράστια ομάδα. λειτουργεί απόλυτα επαγγελαμτικά και το ιταλικό πρωτάθλημα είναι από τα κορυφαία της Ευρώπης».

Για το πόσο τον βοηθάει το ιταλικό πρωτάθλημα:

«Πολύ. Και σε επίπεδο τακτικής και γενικότερα. Όπως προείπα, είναι όλα απολύτως επαγγελματικά και με βοηθούν να γίνω καλύτερος παίκτης. στα 22 μου είναι λογικό να με ενδιαφέρει να βελτιώνομαι να γίνομαι καλύτερος και αυτό νομίζω πως συμβαίνει εδώ».

Για το μέλλον του:

«Αυτή τη στιγμή περιμένω να τελειώσει η χρονιά. Έχουμε ακόμη κάποια ματς, ελπίζω και πιστεύω πως θα παίξω σε δυο – τρία παιχνίδια ως το τέλος της σεζόν».

Για το αν ξέρει για τον Ολυμπιακό:

«Ναι, τα έχω ακούσει και εγώ, αλλά τι μπορώ να σχολιάσω πάνω σε αυτό; Όπως ξέρεις, είμαι παίκτης της Μίλαν και έχω συμβόλαιο τέσσερα χρόνια».

Για το πώς του φαίνεται το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού:

«Προφανώς και με τιμάει να ακούω ότι ενδιαφέρεται μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και να έχουν καλή γνώμη για μένα. Είναι ωραίο για έναν παίκτη να τον θέλουν μεγάλες ομάδες. Με τιμάει να με θέλει ο Ολυμπιακός που είναι μια μεγάλη ομάδα. Με τιμάει όπως με τιμάει να με θέλει και κάθε μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags