Facebook Pixel Στην Αθήνα o Φαλκς
| 2011-05-02 17:01:00

Στην Αθήνα o Φαλκς

Στην Αθήνα o Φαλκς

Μεταξύ των υποψηφίων για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό, είναι ο Σταν Φαλκς. Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής και πρώην στέλεχος της Αϊντχόφεν βρέθηκε στην Αθήνα για λογαριασμό των "πρασίνων".

Ο Παναθηναϊκός είναι σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή. Αυτό είναι γνωστό και προκύπτει από τα ρεπορτάζ που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα και έχουν ως πρωταγωνιστές ονόματα όπως αυτό του Βέλιτς και του Ζάετς.

Η τελική απόφαση για τον εκλεκτό της διοίκησης δεν αναμένεται να καθυστερήσει πολύ. Άλλωστε οι επαφές κορυφώνονται ενώ δεν αποκλείεται το όνομα που θα επιλεχθεί να μην έχει δει το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα.

Το Contra.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στην Ελλάδα ο αθλητικός διευθυντής της Βίσλα Κρακοβίας, Στάνισλαβ Φαλκς (Stan Valckx). Ο Ολλανδός διέμενε σε ξενοδοχείο των βορείων προαστίων στο οποίο είχε κλειστεί δωμάτιο στο όνομα του Παναθηναϊκού ενώ το Σάββατο το βράδυ έδωσε το "παρών" και στον τελικό Κυπέλλου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Σταν Φαλκς πριν αναλάβει το πόστο του αθλητικού διευθυντή στην Βίσλα, κατείχε τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην Αϊντχόφεν ενώ ως ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του στην Φένλο, συνέχισε στην Αϊντχόφεν ενώ έκανε και ένα πέρασμα για δύο χρόνια από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Φαλκς είναι 47 ετών και σταμάτησε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2000.

Πηγή: Contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags