Facebook Pixel "Aκόμη δεν ξέρω τι θα κάνω"
| 2011-05-04 12:08:00

"Aκόμη δεν ξέρω τι θα κάνω"

"Aκόμη δεν ξέρω τι θα κάνω"

Δεν ξέρει ακόμη ο Μπάνε Πρέλεβιτς ποιος θα είναι ο ρόλος του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ."Μπήκα αποκλειστικά για τον Ζαγοράκη, δεν έγινε αρπαγή από το μπάσκετ".

Αναλυτικά όσα είπε ο Πρέλεβιτς στον "Libero 107.4":

Γιατί έφυγε από το μπάσκετ και πήγε στο ποδόσφαιρο: " Καταρχάς δεν έχει γίνει καμία αρπαγή από το μπάσκετ. Με τον Θόδωρο είμαι χρόνια φίλος. Έχει καλούς συνεργάτες ήθελε κάποια συμπλήρωμα και μου πρότεινε τη θέση".

Για το ρόλο που θα ήθελε να έχει στην ΠΑΕ: "Δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση. Η χθεσινή συνάντηση ήταν για γνωριμία με τους παλιούς διοικούντες. Στη συνέχεια θα φανεί ποια θέση θα αναλάβω. Θα κρίνει ο πρόεδρος και οι παλιοί ποια θέση θα πάρω".

Για τη συμμετοχή του κόσμου: "Υπάρχει η στήριξη του κόσμου στον ΠΑΟΚ. Είναι διοίκηση πρωτοδικείου και είναι απαραίτητη η στήριξη του κόσμου. Χωρίς καλή επαφή με τον κόσμο δεν μπορεί να λειτουργήσει η ΠΑΕ. Όπως καταλαβαίνει και ο κόσμος γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση για την ομάδα".

Για τα χρήματα που χρειάζεται η ΠΑΕ: "Θα γίνει και γίνεται προσπάθεια να έρχονται περισσότερα χρήματα. Όλοι πρέπει να προσαρμοστούν στα οικονομικά δεδομένα της κοινωνίας που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή. Ο στόχος είναι να προσαρμοστούμε στα καινούρια οικονομικά συμβάντα που υπάρχουν στην Ελλάδα".

Για το τι ζήτησε ο Ζαγοράκης από τον Πρέλεβιτς: "Στη συζήτηση που είχαμε μου ζητήθηκε αν μπορώ να ασχοληθώ με την ΠΑΕ και η απάντησή μου ήταν αμέσως θετική, χωρίς να το σκεφτώ γιατί θεώρησα ότι είναι και τιμή μου".

Για το τι αλλάζει στη ζωή του με τη συμμετοχή του στο ΔΣ της ΠΑΕ: "Τα πράγματα δε θα αλλάξουν. Μέχρι τώρα πήγαινα σας φίλαθλος στο μπάσκετ και το ίδιο θα κάνω και τώρα. Δεν άφησα κάποια θέση για να πάω στο ποδόσφαιρο".

Για το λόγο που αποφάσισε να πάει στο ποδόσφαιρο: "Ο αποκλειστικός λόγος που αποφάσισα να πάω στο ποδόσφαιρο ήταν ο Ζαγοράκης. Έχει πολύ δύσκολο ρόλο. Πήρε μία ομάδα χωρίς τίποτα και έχει φτάσει να έχει μία πολύ καλή ποδοσφαιρική παρουσία".

Γιατί ο Πρέλεβιτς δεν ενεπλάκη στην ΚΑΕ: "Αυτό το θέμα έχει συζητηθεί τόσες φορές. Εγώ δε θέλω να ανοίγω φακέλους του παρελθόντος. Εγώ σκέφτομαι μπροστά και θέλω να γίνεται κάτι δημιουργικό".

Για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Καβάλα: "Με το 1-0 που έχει και με την αγωνιστική εικόνα που δείχνει στα τελευταία παιχνίδια είμαι βέβαιος ότι θα περάσει".

Για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό: "Είναι έξι παιχνίδια, όλοι παίζουν με όλους και η σούμα θα γίνει στο τέλος".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags