05/05/11 - 08:55

"Ωραία χώρα η Ελλάδα, πλούσιος ο Μαρινάκης"!

Φοβερές και ενδεχομένως με νόημα οι δηλώσεις του μάνατζερ του Πιζάρο, Τζιουζέπε Μπότσο, ο οποίος επιβεβαίωσε για πρώτη φορά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού!

"Ωραία χώρα η Ελλάδα, πλούσιος ο Μαρινάκης"!
47.788views 0shares

Αναλυτικά τι δήλωσε στον «Γαύρο» για:

Ο εκπρόσωπος του 31χρονου Νταβίντ Πιζάρο, Τζιουζέπε Μπότσο, έκανε δηλώσεις στον Γαύρο και μίλησε για:

Το ενδιαφέρον του Ολυμπακού: «Δεν θέλω να πω κάτι για αυτό το θέμα. Γνωρίζουμε για τον Ολυμπιακό, αλλά δεν θα πούμε τίποτα έως ότου τελειώσει το Καμπιονάτο. Ο Πιζάρο είναι ποδοσφαιριστής της Ρόμα τώρα και δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε για άλλα πράγματα, ειδικά από τη στιγμή που έχει κρίσιμα παιχνίδια να δώσει με την ομάδα του. Θέλει να μείνει συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του αυτή τη στιγμή».

Για το συμβόλαιο του παίκτη με τη Ρόμα: «Ο Πιζάρο έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τη Ρόμα και δεν έχουμε μιλήσει με τη διοίκηση για να δούμε τις προθέσεις της. Για ότι θέμα υπάρχει θα μιλήσουμε μετά το τέλος των επίσημων αγώνων. Μόνο τότε θα μπορούμε να πούμε περισσότερα».

Για το τι γνωρίζει για τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρό του: «Φυσικά και γνωρίζω τον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι πήρε το πρωτάθλημα και φέτος και θα παίζει ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου. Ξέρω και για τον κ. Μαρινάκη. Ξέρω ότι είναι… πλούσιος»

Για την προοπτική μετακίνησης του Πιζάρο στον Ολυμπιακό: «Το σίγουρο είναι ότι η Ελλάδα είναι μια πολύ ωραία χώρα…»