Facebook Pixel Το «στημένο» έχει και… ουρά!
| 2011-01-07 16:15:00

Το «στημένο» έχει και… ουρά!

Το «στημένο» έχει και… ουρά!

Από την πρώτη στιγμή σας τα έλεγε ο sportdog και είδατε που έφτασαν τα πράγματα. Στα δικαστήρια οδηγούνται ΑΕΚ-Τζιμπούρ εξαιτίας του «στημένου» επεισοδίου με τον Χιμένεθ.

Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Τζιμπούρ σήμερα κατέθεσε εγγράφως την απολογία του για το επεισόδιο με τον Χιμένεθ υποστηρίζοντας ότι είναι προαποφασισμένο.

Κάτι, δηλαδή, που το έγραφε από την πρώτη στιγμή ο sportdog όταν κάναμε λόγο για «στημένο» επεισόδιο.

Εν συνεχεία, η ΑΕΚ πέρασε στην αντεπίθεση. Κατηγόρησε τον Τζιμπούρ ότι δεν κατέθεσε σήμερα απολογητικό υπόμνημα, αλλά είναι προχειρογραμμένο δισέλιδο χειρόγραφο με το οποίο κακώς αξιώνει 1,4 εκ. ευρώ.

Από την «Ένωση» ισχυρίζονται ότι θα δοθούν άμεσα στον παίκτη 118 χιλ. ευρώ και μετά θα τον πάνε στα δικαστήρια! Και στα αθλητικά, ζητώντας αποζημίωση, αλλά και στα πολιτικά για ο,τιδήποτε συκοφαντικό έχει ισχυρισθεί όλον αυτόν τον καιρό με δηλώσεις του τόσο στο εξωτερικό, όσο και στην Ελλάδα.

Θυμίζουμε σε αυτό το σημέιο ότι ο Τζιμπούρ χαρακτήρισε τον Χιμένεθ στη σημερινή του απολογία «είτε ως κατασκευαστή, είτε ως εμπνευστή του θέματος» και αυτό αποτελεί δυσφήμιση για τον προπονητή του.

Η ΑΕΚ, λοιπόν, θα κινηθεί νομικά και θα ζητήσει αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση σε πρόεδρο, προπονητή και νομικό σύμβουλο της ομάδας.

Εξάλλου, και ο δικηγόρος του Τζιμπούρ, Γιώργος Παναγόπουλος, χαρακτήρισε δημόσια με δηλώσεις του στο Mega τον Χιμένεθ «εμπνευστή ή εκτελεστή!».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags