16/05/11 - 12:54

Δεν ηττήθηκε στο κίνητρο, αλλά στο παρκέ

Τον χθεσινό τελικό του Κυπέλλου σχολιάζει στο blog του ο Θανάσης Ασπρούλιας, σημειώνοντας ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν απλά ένα ταξίδι στο μέλλον, στη σειρά των τελικών...

Δεν ηττήθηκε στο κίνητρο, αλλά στο παρκέ
38.457views 0shares

Τελικά τι λέτε; Υπάρχουν προγνωστικά πριν από παιχνίδι απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο; Ή μήπως μετά τον τελικό δικαιώθηκαν περίτρανα αυτοί που αρνούνται, σαν να έχουν δώσει όρκο τιμής, να προβλέψουν τον νικητή; Αυτές οι αράδες δεν γράφονται για να επιβεβαιώσουν τη μανία μου να μη συμμερίζομαι και να μην ακούω καν την αισιοδοξία ή την απαισοδοξία που πολλοί εκφράζουν τις παραμονές των αιώνιων ντέρμπι... Όχι! Είναι απλά ένα ταξίδι στο μέλλον, στη σειρά των τελικών, όπου το συγκεκριμένο μήνυμα (πιστεύω ότι) θα φανεί πολύ χρήσιμο.

Αν στην αρχή της σεζόν, ή πριν από δύο μήνες σάς έλεγαν ότι ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στον τελικό του κυπέλλου τον Ολυμπιακό χωρίς τον Σπανούλη και τον Νεστέροβιτς (για να μην προσθέσω και τον άποντο όσο και μηδενικό σε ασίστ Παπαλουκά), οι περισσότεροι θα πέταγαν τη σκούφια τους και θα έκαναν λόγο για εικοσάρες, περιπάτους και συντριβές. Δεν είναι έτσι τα πράγματα, αγαπητοί φίλοι.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο leoforos.gr