Facebook Pixel Έρχεται και... τρέχοντας
| 2011-05-18 08:09:00

Έρχεται και... τρέχοντας

Έρχεται και... τρέχοντας

Όχι απλά ανοιχτός αλλά... ορθάνοιχτος στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, σύμφωνα με όσα σχολίασε σε δηλώσεις του, είναι ο Νέλσον Βαλντέζ.

«Φυσικά και θα με ενδιέφερε να παίξω στον Ολυμπιακό. Αν δεν κάνω λάθος είναι η ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και φέτος. Το κατακτά σχεδόν κάθε χρόνο. Συνεπώς θα αγωνιστεί στο νέο Τσάμπιονς Λιγκ. Γιατί να μη θέλω; Ξέρω τον Ολυμπιακό. Είναι μία σημαντική ομάδα. Η σημαντικότερη νομίζω στην Ελλάδα. Θα ήθελα να παίξω με τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου.

Και το ελληνικό πρωτάθλημα όμως μπορεί να μην έχει τη λάμψη του Ισπανικού ή άλλων, αλλά νομίζω ότι είναι μια χαρά. Εξάλλου, εφόσον παίζουν εκεί Ριέρα και Ιμπαγάσα, προφανώς και είναι μια χαρά και δεν θα μου ήταν πρόβλημα να παίξω στην Ελλάδα που είναι μια υπέροχη χώρα», σχολίασε αρχικά ο Παραγουανός άσος στον "Πρωταθλητή".

Δεν έχω πρόταση: «Προς το παρόν ακούω διάφορους να μου λένε για τον Ολυμπιακό. Με ρωτούν αν με θέλει η ομάδα. Πρόταση όμως δεν έχω. Ούτε ο ατζέντης μου, από όσο ξέρω. Αν με θέλουν όμως, είμαι ανοιχτός να το συζητήσω. Γιατί όχι, να έρθω και στην Ελλάδα γι’ αυτό και εγώ και ο ατζέντης μου.

Ένα ματς έχει μείνει (21/5 με τη Χιχόν) να δώσω με τη Χέρκουλες και αμέσως μετά θα μπορώ να ασχοληθώ αποκλειστικά με την επόμενη ομάδα της καριέρας μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags