Facebook Pixel Οικονομία για να… Ζήση;
| 2011-05-20 10:15:00

Οικονομία για να… Ζήση;

Οικονομία για να… Ζήση;

Μετά τον Βέλιτς οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Βρύζα, για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Έχει δουλέψει και αυτός με χαμηλά μπάτζετ και ξέρει…

Ο Δημήτρης Γόντικας και τα υπόλοιπα μέλη της διοικούσας αναμένεται να αποφασίσουν άμεσα για το θέμα του τεχνικού διευθυντή, καθώς κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσει ο προγραμματισμός της ομάδας.

Όπως έχουμε ξαναγράψει το όνομα του Γιάσμινκο Βέλιτς είναι αυτό που βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας από την Ελλάδα. Σημερινό ρεπορτάζ του «Goal», όμως, αναφέρει ότι οι «πράσινοι» είχαν πρόσφατα επαφή και με τον Ζήση Βρύζα.

Ο παλαίμαχος άσος βρίσκεται αυτό το διάστημα στο πλευρό του Φερνάντο Σάντος, στην τεχνική ηγεσία της εθνικής, παρόλα αυτά γνωρίζει πώς να διαχειριστεί ένα χαμηλό μπάτζετ. Το απέδειξε στον ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια και, θα μπορούσε να πει κάποιος, ότι ο τρόπος που λειτουργούσε θύμιζε αρκετά τον Βέλιτς όταν ήταν στον Παναθηναϊκό.

Αν ο Βρύζας, βέβαια, θέλει να εργαστεί στο «τριφύλλι» σαν τεχνικός διευθυντής ή όχι, είναι κάτι που δεν είναι γνωστό για την ώρα. Το ζήτημα, όμως, είναι ότι η επιλογή του ανθρώπου που θα βρεθεί στη συγκεκριμένη θέση, είναι αυτή που θα δείξει, ουσιαστικά, την ομάδα που θέλουν να δημιουργήσουν οι «πράσινοι» την επόμενη περίοδο. Όχι απαραίτητα ότι θα είναι κακό σύνολο, δηλαδή, αν τεχνικός διευθυντής είναι ο Βέλιτς ή ο Βρύζας, για παράδειγμα. Έχει διαφορά, όμως, αν σε ένα εστιατόριο, για να κάνουμε έναν παραλληλισμό, εργάζεται στην κουζίνα ένας σεφ ή ένας μάγειρας…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags