Facebook Pixel "Μιλάω με ΠΑΟ, λατρεύω το πράσινο!"
| 2011-05-22 08:22:00

"Μιλάω με ΠΑΟ, λατρεύω το πράσινο!"

"Μιλάω με ΠΑΟ, λατρεύω το πράσινο!"

Θετικός στο ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Ενγκουεμό, που μένει ελεύθερος από την Νανσί.

Ο 25χρονος Καμερουνέζος διεθνής άσος μίλησε στην "Πράσινη" επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον του "τριφυλλιού":

«Λατρεύω το πράσινο και το τριφύλλι από τη θητεία μου στην Σέλτικ. Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιο κλαμπ. Συμμετέχει διαχρονικά στις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Στο ρόστερ του υπάρχουν αρκετοί γάλλοι. Ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο Σεντρίκ Καντέ, ο Γκοβού, ο Μπουμσόνγκ, ο Πλεσί».

Για το αν υπάρχουν διαπραγματεύσεις:

«Ο μάνατζερ μου βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό. Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες. Σε μια εβδομάδα ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα στη Γαλλία, τότε θα γνωρίζω περισσότερα. Επιθυμώ να αγωνιστώ στο κορυφαίο επίπεδο. Υπάρχουν και άλλες προτάσεις από την Ισπανία και την Τουρκία».

Για τις απαιτήσεις του:

«Δεν θέλω να επεκταθώ. Η ομάδα που θα κάνει την καλύτερη προσφορά θα με αποκτήσει. Ο Παναθηναϊκός με θέλει. Πιθανή πρόκριση του στο Τσάμπιονς Λιγκ θα τον αναδείξει σε πρωταρχική μου επιλογή».

Για τις προτεραιότητες του:

«Στην παρούσα φάση η εθνική ομάδα του Καμερούν. Στις 4 Ιουνίου αγωνιζόμαστε κόντρα στη Σενεγάλη, για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Είναι η τελευταία ευκαιρία μας. Πρέπει να κερδίσουμε και να προκριθούμε».

Για το αν τον συνδέει κάτι άλλο με την Ελλάδα:

«Ο Γιώργος Σαμαράς. Είναι πολύ φίλος μου. Αγωνιστήκαμε μαζί στη Σκοτία στη σεζόν 2009-2010. Μου έχει μιλήσει για την Ελλάδα και για τον τρόπο ζωής».

"Ομάδα κορυφής ο ΠΑΟ"

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή επιβεβαίωσε και αυτός τις επαφές με τον Παναθηναϊκό:

«Πρότεινα τον παίκτη στον Παναθηναϊκό. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο. Μιλάμε με τα στελέχη του Παναθηναϊκού και περιμένουμε τις οριστικές αποφάσεις τους. Πρόκειται για ένα δυνατό ποδοσφαιριστή. Το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Είναι διεθνής και αναντικατάστατος στα πλάνα των προπονητών του. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στις πρωταρχικές επιλογές μας. Είναι ομάδα κορυφής, που συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags