Facebook Pixel Το 18% του Παππά στους Supporters!
| 2011-05-23 15:18:00

Το 18% του Παππά στους Supporters!

Το 18% του Παππά στους Supporters!

Το ποσοστό των μετοχών του Πέτρου Παππά που θα παραχωρηθεί στους Supporters θα φθάνει στο ποσοστό του 18%!

Η αποτίμηση μάλιστα αυτού του ποσοστού, που αποτελεί και την προίκα του νέου εγχειρήματος, ταυτίζεται με το αρχικό μετοχικό κεφάλαιο της ανώνυμης εταιρίας που συστήνουν οι Supporters.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν είναι δεδομένο ότι ο Πέτρος Παππάς θα συνεισφέρει και με χρήματα στο νέο εγχείρημα, καθώς περιμένει πρώτα να δει τη συμμετοχή και το αποτέλεσμα της ενεργοποίησης των νυν μελών των Supporters, οι οποίοι έχουν την προοπτική να αυξήσουν το ποσοστό τους και να το φτάσουν μέχρι και το 40% αποκτώντας στην ουσία τον πρώτο λόγο στα διοικητικά της ΠΑΕ!

Πώς θα γίνει αυτό; Στους Supporters είναι δεδομένο ότι θα μεταβιβαστεί και το ποσοστό του Ντέμη Νικολαϊδη, αλλά και αυτό των Γκίκα Χατζηιωάννου (έχουν ήδη υπάρξει οι τελικές συζητήσεις), χωρίς αυτό να έχει οριστικοποιηθεί μέχρι στιγμής.

Δεν είναι σίγουρο το τι θα κάνει ο έτερος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ με τα τωρινά δεδομένα που είναι ο Νίκος Νοτιάς. Η στάση του περιγράφεται ως... «θέλω πρώτα να δω και μετά να αποφασίσω». Aπόλυτα λογική η επιφύλαξή του έστω και αν δεν προτίθεται να ενεργοποιηθεί περαιτέρω για να διατηρήσει το υπάρχον ποσοστό του.

Από εκεί και πέρα έχει ήδη δρομολογηθεί από την ΠΑΕ ΑΕΚ η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου υπέρ των Supporters προκειμένου να μπουν στην εταιρία τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν και από τις συνδρομές των επικεφαλής του εγχειρήματος αλλά και από απλούς φίλους της ομάδας.

Προς το παρόν δεν υπάρχει συγκεκριμένο ποσό για να ανακοινωθεί, αλλά όσοι τρέχουν την ιστορία είναι αισιόδοξοι ότι τουλάχιστον σε πρώτη φάση θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν ένα αξιοπρεπές κεφάλαιο εισροής χρημάτων στην ΠΑΕ.

Η συμμετοχή στους Supporters και η κατηγοριοποίηση των μελών θα γίνεται σε διαφορετικές τάξεις με διαφορετικά προνόμια αναλόγως με το ποσό συμμετοχής.

Το μεγαλύτερο ποσό συμμετοχής θα ανακοινωθεί πιθανότατα στις 10.000 ευρώ με 200 ευρώ το μίνιμουμ με εντελώς διαφορετικά προνόμια αλλά και περιθώρια άμεσης συμμετοχής στα κέντρα λήψης αποφάσεων για την ομάδα. Το όλο πλάνο θα είναι πολύ πιο εξελιγμένο σε σχέση με ό,τι ίσχυε μέχρι σήμερα για το κλειστό κλαμπ υποστηρικτών της ΑΕΚ, όπως αυτό λειτουργούσε μετά το 2004.

Στα ονόματα που μετέχουν στο εγχείρημα και στα οποία δεν υπάρχουν προς το παρόν τουλάχιστον αυτά άλλων επιφανών ΑΕΚτζήδων (όπως του Δημήτρη Μελισσανίδη ή του Γιάννη Φιλίππου, που έχουν γραφτεί στον Τύπο) προστίθεται και αυτό του νυν βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ στη Β' Περιφέρεια Αθηνών ηθοποιού, Γιάννη Βούρου.

Οσοι μετέχουν στο εγχείρημα αισιοδοξούν ότι τελικά θα καταφέρουν να έχουν και οικονομική συνδρομή από τους Παππά Χατζηιωάννου και τη συμμετοχή του Νίκου Νοτιά και στη συνεχεια να κάνουν άνοιγμα και σε άλλους επιφανείς Ενωσίτες που αυτή τη στιγμή μπορεί να μην είναι εχθρικοί, αλλά σίγουρα είναι επιφυλακτικοί απέναντι σε αυτό το εγχείρημα.

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags