Facebook Pixel «Μόνο για top πρωτάθλημα»
| 2011-05-25 08:51:00

«Μόνο για top πρωτάθλημα»

«Μόνο για top πρωτάθλημα»

Σαφή εντολή στους εκπροσώπους του έχει δώσει ο Τζιμπρίλ Σισέ αναφορικά με το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον Παναθηναϊκό και την προοπτική αναζήτησης του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

Ο Γάλλος άσος του «τριφυλλιού» έχει διαμηνύσει ότι δεν τον ενδιαφέρει να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό για να κάνει... αρπαχτή σε πρωτάθλημα που δεν έχει να του δώσει κάτι περισσότερο απ' όσα βιώνει ήδη στη χώρα μας, πέραν των χρημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό άλλωστε απέρριψε προσφάτως, δίχως δεύτερη σκέψη, κρούσεις που του έγιναν από ομάδες που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα του Κατάρ, της Ρωσίας και της Ουκρανίας, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα ότι είναι διατεθειμένος να συζητήσει με ομάδες προηγμένων πρωταθλημάτων και δη του αγγλικού, του ιταλικού και του ισπανικού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σισέ είναι θετικά διακείμενος ως προς το ενδιαφέρον της Λάτσιο, παρά το γεγονός ότι οι «λατσιάλι» έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν δύναται να του προσφέρουν συμβόλαιο ανάλογο με αυτό που έχει στον Παναθηναϊκό, ήτοι 2,5 εκατ. ευρώ «καθαρά».

Δεν αποκλείει δηλαδή να δώσει τη συγκατάθεσή του με λιγότερα χρήματα, ωστόσο, υπάρχει και η παράμετρος Παναθηναϊκός. Των χρημάτων δηλαδή που αξιώνει το «τριφύλλι» για να ανάψει το πράσινο φως σε ενδεχόμενη μετακίνησή του. Αυτό το αναφέρουμε επειδή έχει τη σημασία του στην τελική σούμα.

Οποιαδήποτε ομάδα δείχνει ενδιαφέρον να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή συνυπολογίζει τα χρήματα που θα δώσει στο σύλλογο όπου ανήκει ο παίκτης και τα χρήματα του συμβολαίου του και προσδιορίζει με τον τρόπο αυτόν το μπάτζετ που έχει σκοπό να δώσει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Αρα είναι σε άμεση συνάρτηση οι δύο αυτές παράμετροι. Και θα παίξουν το δικό τους ρόλο στις εξελίξεις.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags