Facebook Pixel Στο μυαλό του Πατέρα
| 2010-12-19 13:50:00

Στο μυαλό του Πατέρα

Στο μυαλό του Πατέρα

Η εικόνα του Νικόλα Πατέρα χθες στο ΟΑΚΑ εξηγεί, ως έναν βαθμό, τη «βόμβα» που έσκασε το πρωί της Κυριακής περί σκέψεων αποχώρησης από την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ιδιαίτερα ανήσυχος ήταν ο ισχυρός διοικητικά άνδρας των «πράσινων», από το ημίχρονο κιόλας της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου. Το γεγονός ότι ήταν σκεπτικός και προβληματισμένος από την εικόνα της ομάδας του, δείχνει ότι ίσως είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι η νευρικότητα της εξέδρας, μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα. Σίγουρα, βέβαια, όχι στον βαθμό που είδαμε.

Μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι έμεινε όρθιος στη θέση του και παρακολούθησε την εξέλιξη σε όσα έγιναν μετά τη λήξη του παιχνιδιού, χωρίς κανείς να… τολμήσει να του μιλήσει σε όλο αυτό το διάστημα. Η φράση «ταύρος εν υαλοπωλείω» είναι η ιδανικότερη για να περιγράψει αυτό που έβλεπαν στο πρόσωπό του οι διπλανοί του στα επίσημα.

Αφού βεβαιώθηκε ότι οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη των τεχνικών τιμ των δύο ομάδων ήταν ασφαλής στα αποδυτήρια, έφυγε. Όπως αναφέραμε σε πρωινά ρεπορτάζ, κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο έγινε δέκτης παραπόνων από τους οπαδούς του συλλόγου, προτίμησε όμως να μην πάρει καμία απόφαση εν θερμώ. Κάτι που δείχνει και τη σοβαρότητα όσων είδαν το φως της δημοσιότητας το μεσημέρι της Κυριακής, αφού πλέον φέρεται να μιλάει στους ανθρώπους του περιβάλλοντός του για σκέψεις παραίτησης…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags