Facebook Pixel Φτάνει μέχρι το Μαξίμου ο ΟΦΗ!
| 2011-05-30 11:51:00

Φτάνει μέχρι το Μαξίμου ο ΟΦΗ!

Φτάνει μέχρι το Μαξίμου ο ΟΦΗ!

Ακόμη και την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου, δηλαδή του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, είναι αποφασισμένοι να χτυπήσουν οι διοικούντες τον ΟΦΗ ώστε να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα στην περιβόητη υπόθεση των αδειοδοτήσεων.

Στην κρητική ΠΑΕ ξέρουν πολύ καλά -διαβλέποντας, όπως λένε, μια άνευ προηγουμένη απάθεια και κωλυσιεργία από την ΕΠΟ στο αίτημά τους για επανεξέταση του φακέλου- πως αν δεν γίνει άμεσα κάτι και επικυρωθεί η βαθμολογία, η ιστορία θα γράψει... game over.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες από το Ηράκλειο, ο ΟΦΗ θα ζητήσει από την πολιτεία να προωθήσει την αναστολή κάθε επίσημης αγωνιστικής δραστηριότητας στη Football League, εν προκειμένω τα «καυτά» πλέι οφ, μέχρι να διαλυθεί κάθε σκιά γύρω από τις υποθέσεις.

Είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του νομικού της εταιρείας, Χρήστου Μιχαλόπουλου, ο οποίος ανέφερε πως «πρέπει η κυβέρνηση να πάρει τις πρωτοβουλίες εκείνες που δεν θα επιτρέψουν τη συνέχιση του πρωταθλήματος έως ότου ξεκαθαρίσουν οι βρώμικες υποθέσεις του ΟΦΗ και των Τρικάλων».

Τριπλό ραντεβού

Σήμερα η πολυπληθής αντιπροσωπεία της ομάδας θα μεταβεί εκ νέου στην Αθήνα για νέα σειρά συναντήσεων. Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του ΟΦΗ σκοπεύουν να κλείσουν άμεσα ραντεβού με τον υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο, τον υφυπουργό Γιώργο Νικητιάδη και τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού Πάνο Μπιτσαξή.

Οι Κρητικοί θα ζητήσουν την άμεση ανάκληση του φακέλου του ΟΦΗ και, όπως τόνισε χθες ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Βασίλης Ξημέρης, «η ουσία είναι πως εκδόθηκε μια απόφαση άκυρη. Αν δεν προωθηθεί και επικυρωθεί αυτό τη Δευτέρα, θα έχει τελειώσει η ιστορία. Πρέπει αύριο (σ.σ.: σήμερα) το πρωί να γίνει αυτό».

Ο ΟΦΗ θα έχει στραμμένο το βλέμμα του επομένως και προς την ομοσπονδία, περιμένοντας να γίνει δεκτό το αίτημά του, ενώ -όπως έχουμε αναφέρει ξανά- αν δεν γίνει αυτό, τότε θα προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια.

«Γιωργο, κάνε κάτι, θα καεί το Ηράκλειο»

«Γιώργο, σε παρακαλώ, κάνε κάτι να κλειστεί άμεσα το ραντεβού, γιατί θα καεί το Ηράκλειο»! Με αυτή τη φράση-«όλα τα λεφτά» ο δήμαρχος Ηρακλείου και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Γιάννης Κουράκης υπογράμμισε στον υφυπουργό Γιώργο Νικητιάδη την κρισιμότητα της κατάστασης στην πόλη και συνολικά στην Κρήτη, αν δεν προέκυπτε διάθεση από την κυβέρνηση για ανάληψη πρωτοβουλιών.

Μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής σύσκεψης, την οποία συγκάλεσε η ΕΠΣ Ηρακλείου, άρχισαν τα τηλεφωνήματα από βουλευτές και τον δήμαρχο. Αρχικώς δεν βρέθηκε άκρη, όμως ακολούθως ο Κουράκης επικοινώνησε με τον Νικητιάδη και τελικώς ο τελευταίος δεσμεύτηκε ότι ο υπουργός Παύλος Γερουλάνος ή ο γγΑ Πάνος Μπιτσαξής θα έκλεινε το ραντεβού για σήμερα το πρωί.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags