Facebook Pixel Ο Τζόκοβιτς στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός χωρίς αγώνα!
Άλλα Σπορ
| 2011-05-30 13:15:00

Ο Τζόκοβιτς στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός χωρίς αγώνα!

Ο Τζόκοβιτς στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός χωρίς αγώνα!

Όλα με το δεξί πάνε για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος έχει και την τύχη με το μέρος του. Ο Σέρβος θα δώσει φέτος το «παρών» στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός χωρίς να… ιδρώσει καθόλου, καθώς ο αντίπαλός του, Φάμπιο Φονίνι ανακοίνωσε πως δεν θα αγωνισθεί αύριο λόγω τραυματισμού.

Ο Φονίνι υπερέβαλε εαυτόν χθες για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ισπανού Αλμπέρτο Μοντάνες, αφού χρειάσθηκε περίπου τεσσεράμισι ώρες για να πάρει την νίκη μετά από πέντε σετ (4-6, 6-4, 3-6, 6-3, 11-9).

Ο Ιταλός τραυματίστηκε στον αριστερό μηρό, αλλά στις λίγες ώρες που είχε στη διάθεσή του δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημά του, ανακοινώνοντας πως τελικά δεν θα κατέβει στον αγώνα με τον Τζόκοβιτς.

Έτσι, ο Σέρβος Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης και αήττητος για 41 αγώνε θα φτάσει ξεκούραστα στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, περιμένοντας τον αντίπαλό του. Στους «8» θα αναμετρηθεί ο Ρότζερ Φέντερερ με τον νικητή του ζευγαριού Φερέρ-Μονφίς (σήμερα γίνεται ο αγώνας) και αυτός που θα επικρατήσει θα συναντηθεί με τον φορμαρισμένο Τζόκοβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ATP δεν υπολογίζει ως νίκη την πρόκριση χωρίς αγώνα, ενώ το σχετικό ρεκόρ με 42 σερί επιτυχίες κατέχει ο Αμερικανός Τζον ΜάκΕνρο από το 1984.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags