Facebook Pixel Στοχεύει και σε «λεγεωνάριους»!
| 2011-01-11 10:47:00

Στοχεύει και σε «λεγεωνάριους»!

Στοχεύει και σε «λεγεωνάριους»!

Ο Ολυμπιακός δεν ψωνίζει μόνο ντόπια ελληνόπουλα, αλλά βλέπει και διεθνείς από το εξωτερικό. Ποιοι είναι οι τέσσερις... Ευρωπαίοι Έλληνες που εξετάζει.

Η επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός τώρα και το καλοκαίρι με Έλληνες παίκτες είναι δεδομένη.

Ήδη οι Πειραιώτες έχουν αποκτήσει τον Μανιάτη από τον Πανιώνιο, βρίσκονται κοντά στον Βέλλιο του Ηρακλή και εξετάζουν πολύ ζεστά τις περιπτώσεις των Γεωργιάδη (Πανσερραϊκός) και Φορτούνη (Αστέρας Τρίπολης).

Επίσης, μη ξεχνάμε ότι το καλοκαίρι αναμένεται να επιστρέψουν στου Ρέντη από δανεισμό οι Παπάζογλου, Κατσικογιάννης ενδεχομένως και μερικοί ακόμα.

Ωστόσο, αυτό που αποτελεί είδηση σήμερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Πρωταθλητή», είναι ότι στον Πειραιά εξετάζουν και περιπτώσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Ένας απ’ αυτούς είναι ο Γιώργος Τζαβέλλας. Όπως λέγεται ο αμυντικός της Αϊντραχτ δεν είναι αρνητικός να επιστρέψει στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού αρκεί να του γίνει μια καλή πρόταση και να τα βρουν οι δύο ομάδες. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι στο λιμάνι που θεωρούν ότι ο Τζαβέλλας μπορεί να αποτελέσει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ραούλ Μπράβο.

Ακόμα, στα υπόψη του Ολυμπιακού φαίνεται να είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που δεν έχει βρει χρόνο συμμετοχής στη Μίλαν. Ο διεθνής αμυντικός παρουσιάζεται επίσης θετικός (το είχε δηλώσει και πρόσφατα σε συνέντευξή του) στο να πάρει μεταγραφή στην ομάδα του Πειραιά.

Στη σχετική λίστα με τους «λεγεωνάριους» είναι και οι Γιώργος Σαμαράς, Φάνης Γκέκας. Και αν ο πρώτος, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Σέλτικ, δεν έχει εμφανίσει ακόμα τάσεις… επαναπατρισμού, ο δεύτερος δεν θα έλεγε «όχι». Πάντως, δεν είναι εύκολη περίπτωση, μια και έχει συμβόλαιο με την Αϊντραχτ και διανύει εξαιρετική σεζόν φέτος φέροντας ακόμα και τη… Ρεάλ Μαδρίτης στους υποψήφιους μνηστήρες.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags