Facebook Pixel Φέσι στον Σάντσες!
| 2011-06-18 09:03:00

Φέσι στον Σάντσες!

Φέσι στον Σάντσες!

πό χθες το πρωί έγραφα σε τούτη τη στήλη ότι βούϊζε το Βελιγράδι ότι ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Φέϊσα, που έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Πάντελιτς. Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Και σας παρουσίασα συνοπτικά ποιος είναι ο παίκτης.

• Έχετε, όμως, ακούσει αυτό το «μ΄ ένα σμπάρο, δύο τρυγόνια»; Κάπως έτσι νομίζω ότι λειτουργεί ο Ολυμπιακός στην υπόθεση με αυτό τον Σέρβο, σε σχέση και με τον υπ΄ αριθμόν ένα μεταγραφικό του στόχο για τη μεσαία γραμμή, τον Σάντσες. Σα να του βάζει…φέσι (για να παίξουμε λίγο με το όνομα του Φέϊσα) του Σάντσες!

• Δηλαδή, αφενός μεν κλείνει ένα παίκτη, για τον οποίο θεωρεί ότι μπορεί τελικά να του βγει μία τεράστια επένδυση, αφετέρου δε πιέζει με τον τρόπο του τη Βαλενσιέν για το θέμα του Σάντσες. Διότι, ανεξάρτητα από το ότι ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει τον Φέϊσα, η μεταγραφή αυτή λειτουργεί και ως πίεση προς τους Γάλλους.

• Αν, δηλαδή, η Βαλενσιέν δεν έχει άλλη καλύτερη πρόταση από του Ολυμπιακού κι απλά παίζει παιχνίδι για να αρπάξει όσο το δυνατόν περισσότερα, κάπου θα σκεφτεί με την υπό εξέλιξη μεταγραφή του Φέϊσα, «κάτσε, εδώ τι γίνεται. Αυτοί θα πάρουν άλλο παίκτη και θα μας μείνει ο δικός μας».

• Αν, βέβαια, έχουν από αλλού προσφορές από 3 εκ. Ευρώ και πάνω, δεν πρόκειται να τους ιδρώσει το αφτί. Απλά θα πουν ότι έχασαν ένα ακόμη υποψήφιο, που μπορεί να τους βοήθαγε στο να ανέβαινε η τιμή του Κολομβιάνου.

• Όμως, εφόσον ισχύει η πρώτη εκδοχή, μπορεί οι Γάλλοι να ρίξουν τις απαιτήσεις τους και για τον Ολυμπιακό να γίνει πιο εύκολη η απόκτηση του Σάντσες. Αυτό λέει τουλάχιστον η λογική.

• Οπότε, όλα είναι ανοιχτά. Από το να πάρει στο τέλος ένα από τους δύο (αφού υπογραφές δεν έχουν πέσει για κανένα από τους δύο), έως να πάρει ο Ολυμπιακός στο τέλος και τους δύο!

Πηγή: Sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags