Facebook Pixel Οι τέσσερις ανεπιθύμητοι
| 2011-06-22 09:27:00

Οι τέσσερις ανεπιθύμητοι

Οι τέσσερις ανεπιθύμητοι

Ανακατατάξεις αναμένονται στο ρόστερ του Ολυμπιακού με τους Μήτρογλου, Ντιόγκο, Ντάρμπισαϊρ και Λεονάρντο να θεωρούνται ξένα σώματα αφού δεν υπολογίζονται από τον Βαλβέρδε για τη νέα σεζόν.
 

Ο Κώστας Μήτρογλου αποτελεί την πιο ξεχωριστή περίπτωση από τις παραπάνω αφού όλοι στον Πειραιά τον θέλουν εκτός από τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Έλληνας άσος δεν είναι το στυλ επιθετικού που θέλει ο Βάσκος προπονητής παρότι στο δεύτερο μισό της σεζόν κατάφερε να κρατήσει σχεδόν μόνος του τον Πανιώνιο στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Λουίς Ντιόγκο μετά την πρώτη του καλή χρονιά με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχασε την επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα. Οι «ερυθρόλευκοι» τον παραχώρησαν δανεικό στη Φλαμένγκο και τώρα αναζητά ομάδα να τον πουλήσει αν όχι με κέρδος τουλάχιστον με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Ο Ματ Ντάρμπισαϊρ παραχωρήθηκε το περασμένο καλοκαίρι δανεικός στη Μπέρμιγχαμ αφού και αυτός δεν χωρούσε στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας. Έχει συμβόλαιο ως το 2013, αλλά και γι αυτόν η απόφαση είναι πουληθεί ή στη χειρότερη να μείνει ελεύθερος.

Τέλος ο Λεονάρντο από πέρυσι το καλοκαίρι δόθηκε δανεικός στην Ιντερνασιονάλ, χωρίς ωστόσο να ικανοποιήσει. Είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην Ελλάδα αφού ο δανεισμός του εκπνέει και παρόλο που έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο, μόνο με θαύμα θα μείνει στον Ολυμπιακό.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags