Facebook Pixel "Oι περισσότεροι είναι αθώοι"!
| 2011-06-30 09:40:00

"Oι περισσότεροι είναι αθώοι"!

"Oι περισσότεροι είναι αθώοι"!

Το ακούσαμε κι αυτό από δικηγόρο που ασχολείται με το "Koriopolis"!

Ο μοναδικός -εν ενεργεία- επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, που εργάζεται, ταυτόχρονα, με απόλυτη επιτυχία και ως δικηγόρος, ο Κίμων Ευαγγελάτος τοποθετείται στη "SportDay" για το σκάνδαλο "Koriopolis" και δηλώνει: «…αποδεικνύεται πως οι περισσότεροι είναι αθώοι»!

O 32χρονος νομικός διαχειρίστηκε με επιτυχία την υπόθεση του προπονητή Νίκου Παντέλη, αλλά και την αντίστοιχη του Βασίλη Γεωρτσιάκου, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι, πληρώνοντας χρηματική εγγύηση, αφού δεν προέκυψαν κατηγορίες σε βάρος τους.

«Ζούμε σε μια χαώδη κατάσταση σε όλους τους τομείς είτε είναι ο ποδοσφαιρικός, είτε ο εργασιακός, είτε ο δικαστικός κι αυτά έχουν αντίκτυπο σε όλους. Είναι πρωτοφανή όσα συμβαίνουν και έχουν βρεθεί tόσοι άνθρωποι να διαπομπεύονται», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

«Εκτιμώντας το σύνολο της υπόθεσης με βάση τα υπάρχοντα στοιχεία και τα έγγραφα της δικογραφίας, θα μπορούσα να πω ότι αποδεικνύεται πως οι περισσότεροι είναι αθώοι! Εχω μελετήσει όλες τις σελίδες της ογκοδέστατης δικογραφίας και δεν έχω δει να προκύπτει κανένα στήσιμο αγώνα! Καμία συνομιλία με παίκτη ή οποιονδήποτε άλλον για δωροδοκία ή προσπάθεια εκβίασης ή εξαπάτησης. Επειτα από κάθε παιχνίδι είναι εύκολο να λέγονται κάποια πράγματα. Το θέμα είναι ότι πριν από αγώνα δεν προκύπτει το σύνολο των κατηγοριών που βαρύνουν όσους έχουν κληθεί».

Πηγή: sport-fm.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags