Facebook Pixel Μετά τον Μάτος, μην πάρουν παίκτες για ...το-Μάτος!
| 2011-07-04 09:45:00

Μετά τον Μάτος, μην πάρουν παίκτες για ...το-Μάτος!

Μετά τον Μάτος, μην πάρουν παίκτες για ...το-Μάτος!

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε κοντά στα 2 εκ. ευρώ από τον Mαρσέλο Μάτος και πάει για την πρώτη μεταγραφή. "Θα πάρει τίποτα της προκοπής;", είναι η αγωνία των οπαδών του.

Πάντως, αν κρίνουμε από τα πρώτα ονόματα που συζητιούνται, δεν θα προκληθεί και ενθουσιασμός στους οπαδούς του τριφυλλιού από τις πρώτες κινήσεις του συλλόγου στο μεταγραφικό παζάρι.

Ειδικά αυτός ο Μαντρίντ, που έχει έξι μήνες να πιάσει μπάλα και βρέθηκε μέχρι και στο στόχαστρο του Παναιτωλικού, δεν "ψήνει" ούτε για αντι-Ζιλμπέρτο ούτε καν για αντι-Μάτος.

Καλός παίκτης λένε πως ήταν κάποτε και τον είχε ...ξαναψάξει ο Παναθηναϊκός επί Πεσέιρο, αλλά από τότε πέρασαν τέσσερα χρόνια, ενώ η τελευταία του καλή σεζόν ήταν τότε το 2006-07!

Στην Παιανία λένε ότι –άμεσα- ψάχνουν έναν ανασταλτικό μέσο κι έναν άλλο χαφ με δημιουργικές ικανότητες.

Το θέμα δεν είναι μόνο ποιους και πόσους θέλουν να πάρουν στον Παναθηναϊκό, γιατί κάποιους θα πάρουν και όπως σας έχει γράψει ο "σκύλος" πιθανότατα η πρώτη κίνηση θα γίνει και μέσα στην εβδομάδα.

Αυτό που δεν ξέρουμε είναι το αν το 1 εκ., που θα πάρουν από την Μποταφόγκο για τον Μάτος (συν άλλο 1 εκ. οι αποδοχές του), θα "βουλώσει" όλες τις μεταγραφικές "τρύπες" των πρασίνων, γιατί αν ο Παναθηναϊκός πάει σε λύσεις "τύπου Μαντρίντ" (ελεύθεροι και φθηνοί), τότε τους …μένουν και ρέστα!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags