Facebook Pixel Τον είπε τον καλό του τον λόγο...
| 2011-07-05 09:18:00

Τον είπε τον καλό του τον λόγο...

Τον είπε τον καλό του τον λόγο...

O Σάχα παρουσιάστηκε από την Ράσινγκ και δεν ξέχασε την ΑΕΚ. "Εξελίχθηκα ως παίκτης και ως άνθρωπος", δήλωσε.

"Χαίρομαι πολύ που ανήκω σε έναν μεγάλο σύλλογο, που έχει μεγάλους στόχους και είναι ικανός να κατακτήσει τίτλους και να διεκδικήσει διεθνή τρόπαια. Με έπεισε να έρθω η σοβαρότητα των διοικούντων, που ήταν ξεκάθαροι μαζί μου για το τι ήθελαν και κίνησαν γρήγορα τις διαδικασίες για την απόκτησή μου. Ήθελα να επιστρέψω στην Αργεντινή μόνο για μία μεγάλη ομάδα και από τη Ράσινγκ Κλουμπ ήρθε η πρώτη σοβαρή πρόταση που δέχτηκα", δήλωσε ο Αργεντινός γκολκίπερ και πρόσθεσε:

"Μίλησα τηλεφωνικά με τον Ντιέγκο Σιμεόνε, που μου εξήγησε το σχέδιό του για την ομάδα κι ελπίζω να συμβάλω στην επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί. Ελπίζω να προσαρμοστώ γρήγορα και να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ελπίζω να φανώ χρήσιμος στη Ράσινγκ".

Όσο για το πέρασμά του από την Ευρώπη, ο Σάχα ανέφερε: "Στην Ευρώπη εξελίχθηκα σαν επαγγελματίας και άνθρωπος. Είμαι σε ένα καλό στάδιο της καριέρας μου. Ένας τερματοφύλακας δεν αλλάζει, αλλά η εμπειρία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτή τη θέση που αγωνίζομαι".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags