Facebook Pixel Η μέση ή όσα μπήκαν στη μέση;
| 2011-01-14 11:16:00

Η μέση ή όσα μπήκαν στη μέση;

Η μέση ή όσα μπήκαν στη μέση;

Ο Ολυμπιακός διαρρέει ότι δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Κουμορτζί γιατί πονάει στη μέση. Η αιτία, όμως, είναι άλλη. Να τι μύρισε ο σκύλος….

Για το καλοκαίρι μετατέθηκε το θέμα της απόκτησης του Μπερνάρ Κουμορτζί από τον Ολυμπιακό, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα ήταν ουσιαστικά «κλεισμένος» από τους Πειραιώτες, λόγω του προβλήματος που έχει στη μέση.

Αυτό, τουλάχιστον, αφήνουν να βγει προς τα έξω οι «ερυθρόλευκοι», αφού όντως ο Γκανέζος χαφ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στη μέση. Το οποίο τον είχε κρατήσει περίπου δύο μήνες εκτός δράσης, τώρα, όμως, είναι απόλυτα καλά και έχει επιστρέψει ήδη στα γήπεδα.

Με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, μάλιστα, να ήταν αυτός που είχε ζητήσει την απόκτηση του 25χρονου χαφ, αλλά το θέμα να «κολλάει» μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν από τους φίλους του Πανιωνίου. Γιατί οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει σε όλα και ο παίκτη ήταν έτοιμος να πιάσει Λιμάνι από τώρα.

«Θα τον παρακολουθήσουμε σε ολόκληρο τον δεύτερο γύρο και ανάλογα θα κινηθούμε το καλοκαίρι», είναι το σχετικό σχόλιο των «ερυθρόλευκων», αφού θέλουν να δουν την αγωνιστική του κατάσταση και ετοιμότητα, όπως λένε.

Τι δεν λένε; Ότι οι αντιδράσεις των οπαδών του Πανιωνίου ήταν έντονες, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση. Τόσο στους Πειραιώτες όσο και, κυρίως, στους «κυανέρυθρους», οι οποίοι μάλιστα αύξησαν τις απαιτήσεις τους. Ζητώντας περισσότερα έμψυχα ανταλλάγματα για παράδειγμα ή ακόμα και περισσότερα χρήματα.

Η μεταγραφή του «Κούμο» στον Ολυμπιακό έχει «παγώσει» για τα καλά πάντως και μόνο το καλοκαίρι μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις.Αρκεί να έχουν ξεπεραστεί τα προβλήματα στη... μέση!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags