Facebook Pixel Θα περάσει τις εξετάσεις ο …μετεξεταστέος;
| 2011-01-14 13:01:00

Θα περάσει τις εξετάσεις ο …μετεξεταστέος;

Θα περάσει τις εξετάσεις ο …μετεξεταστέος;

Σήμερα θα ανακοινώσει ο Χιμένεθ αν θα παραμείνει ή όχι ο Φιόλουσον στην ΑΕΚ. Διαβάστε στον σκύλο τις τρεις μεταγραφές του Ισλανδού που δεν «έπιασαν» και τις διακοπές εν μέσω μεταγραφών.

Ο Ισπανός τεχνικός τον έχει δει αρκετές φορές στις προπονήσεις της ομάδας και έχει σχηματίσει άποψη για την αξία του. Τώρα, μένει να γνωστοποιήσει και την τελική του απόφαση, για μία θέση στην οποία η «Ένωση» χρειάζεται οπωσδήποτε παίκτη. Εκείνη του σέντερ μπακ.

Το… χέρι του στην φωτιά, αναφέρουν οι πληροφορίες, πως βάζει ο Άρναρ Γκρέταρσον για τον Φιόλουσον, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και μέρες και δοκιμάζεται από την ΑΕΚ. Βέβαια, ο Ισλανδός μπορεί να μην το ξέρει αυτό (το ότι δοκιμάζεται...), αλλά σημασία έχει τι συμβαίνει και όχι τι σου υπόσχονται.

Γιατί ο νεαρός αμυντικός ήρθε στην Ελλάδα για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο, έτσι του είχε πει τουλάχιστον ο Γκρέταρσον, ωστόσο ο Χιμένεθ ήταν κάθετος και επέμενε, πως έπρεπε πρώτα να τον δοκιμάσει για κάποιες ημέρες.

Ο Γκρέταρσον πάντως τον ξέρει καλά. Άλλωστε, μιλάμε για έναν παίκτη τον οποίο προσπαθεί να φέρει στην ΑΕΚ εδώ και τέσσερις μήνες! Δεν είναι καμία σπουδαία δική μας αποκάλυψη αυτή. Από τον Σεπτέμβριο υπήρχαν σχετικά δημοσιεύματα στον Τύπο της Ισλανδίας, την εποχή που στον πάγκο της Ένωσης καθόταν ο Μπάγεβιτς!

Αν πάντως πεισθεί ο Χιμένεθ και τελικά ο Φιόλουσον γίνει μόνιμος κάτοικος Αθήνας, τότε αυτή θα είναι η τέταρτη μεταγραφή του Γκρέταρσον στην ΑΕΚ. Η πρώτη ήταν ο Έντερ, η δεύτερη ο Νταντόμο, ενώ καθοριστική ήταν η ανάμειξή του και στην έλευση του Ντιόπ. Τρία στα τρία λοιπόν για τον Ισλανδό, ο οποίος έχει… καλό μάτι.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ πάντως δεν αγχώνεται και ιδιαίτερα για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Ίσως έχει μάθει πως δεν υπάρχουν λεφτά στα ταμεία, αλλιώς δεν εξηγούνται οι 12 ημέρες άδειας που είχε 24ωρα πριν ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος. Μάλιστα, καθυστέρησε να επιστρέψει και ζήτησε επιπλέον δύο ημέρες. Ποιος ξέρει; Ίσως προσπαθούσε να πείσει τον Φιόλουσον
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags