Facebook Pixel Ο (νέος) ρόλος του Ζοτς
| 2011-07-09 09:29:00

Ο (νέος) ρόλος του Ζοτς

Ο (νέος) ρόλος του Ζοτς

Οφείλουμε να δώσουμε τα εύσημα... Στον Παναθηναϊκό κάνουν καλή δουλειά από την ημέρα που βγήκε η ανακοίνωση που "στρίμωξε" τους πάντες και φυσικά εμάς. Γράφει ο Θανάσης Ασπρούλιας.

Μέχρι στιγμής, πληροφόρηση για τις κινήσεις που γίνονται (αν γίνονται) δεν υπάρχουν... Διαρκώς βγαίνει μία αισιοδοξία από τους πράσινους επισήμως, επί του πρακτέου, δεν μεταφράζεται. Τα στόματα είναι κλειστά και τη μία, από διάφορες πηγές, προκύπτει ότι όλα βαίνουν καλώς, ενώ την άλλη, βγαίνει ότι η επιμονή για μία μείωση περί του 40% παραμένει.

Φαινομενικά δεν κινείται τίποτα την παρούσα στιγμή, αλλά όντως δεν κινείται; Είμαστε σίγουροι; Προσωπικά δεν είμαι καθόλου και το ράδιο αρβύλα που διαρρέει κάποιες φήμες επιβεβαιωθεί, τότε η εικόνα του Παναθηναϊκού την επόμενη χρονιά δεν θα είναι και πολύ διαφορετική από τη περσινή.

Ανεξαρτήτως τι θα συμβεί πάντως, μπορούμε να αναλύσουμε κάποια δεδομένα. Ξεκινώντας από το εξής: Αν υπάρχει κάποιος αυτή τη στιγμή που να επιμένει ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να καταφέρει μείωση της τάξης του 40%, θα πρέπει να γνωρίζει ότι αυτό είναι αδύνατον να συμβεί με τα υπάρχοντα συμβόλαια. Παρόλα αυτά, μείωση ίσως θα πρέπει να γίνει, αλλά έχει σημασία και ο τρόπος. Παρατηρούμε τις τελευταίες ημέρες ότι στο πλευρό της διοίκησης, έχει ταχθεί και ο Ζέλικο Ομπτράντοβιτς, ο οποίος, σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις έχει στείλει το μήνυμα προς τους παίκτες ότι πρέπει να αφουγκραστούν τις καταστάσεις της εποχής και να κάνουν θυσίες.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags