Facebook Pixel "Όλα πάνε καλά, όλα πάνε καλά... "
| 2011-07-20 17:59:00

"Όλα πάνε καλά, όλα πάνε καλά... "

"Όλα πάνε καλά, όλα πάνε καλά... "

Το γνωστό λαϊκό άσμα φαίνεται πως είχε στο μυαλό του ο Γιώργος Δώνης όταν αναφερόταν στην προετοιμασία του Ατρόμητου, στο Καρπενήσι, καθώς όλα πήγαν καλά για την ομάδα του.

«Γενικά τα πράγματα κύλησαν πολύ καλά, υπήρχε μεγάλη διάθεση, δεν είχαμε ιδιαίτερους τραυματισμούς με εξαίρεση τον Καραγκούνη και προσπαθήσαμε να βάλουμε τους νέους παίκτες αλλά και τους μικρούς στη φιλοσοφία του παιχνιδιού που θέλουμε να εφαρμόσουμε», σχολίασε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και συμπλήρωσε για το φιλικό με ΠΑΟ:

«Ανεξάρτητα με τον αντίπαλο, το βλέπω με τη λογική ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι, και μελετώντας το προηγούμενο, πρέπει να βγάζουμε συμπεράσματα σε ποια σημεία βελτιωνόμαστε και σε ποια χρειαζόμαστε δουλειά. Είμαστε μια νέα ομάδα που σημαίνει ότι πρέπει να περάσει κάποιος χρόνος για να μπορέσεις να πεις κάποια πράγματα».

Για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας: «Θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς γιατί θα γίνουν φιλικά παιχνίδια και θα μπουν στην ομάδα ο Επστάιν και ο Ζουέλα που δεν τους είχαμε στο Καρπενήσι ώστε σε συνδυασμό με μια ακόμη μεταγραφή που περιμένουμε να έχουμε πλέον ολοκληρωμένο το ρόστερ».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags