Facebook Pixel Έγραψε ο "Κούμο"...
| 2011-07-20 22:40:00

Έγραψε ο "Κούμο"...

Έγραψε ο "Κούμο"...

Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε ο Πανιώνιος στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους. με αντίπαλο την Μόχρε Ντόρμπερν 1913, σε ένα παιχνίδι που έγινε υπό συνεχή βροχόπτωση.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης προηγήθηκε στο σκορ με πλασέ στην κίνηση από τον Μπερνάρντ Κουμορτζί στο 8ο λεπτό και στο 17' ο Ντε Λίμα ισοφάρισε για τους γηπεδούχους.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μάχο (68' Στρακόσια), Κρικβέλια (68' Βλάχος), Γιόνσον, Σιόβας (82' Ντούνης), Ομο (45' Μίλιγιαν), Γουνδουλάκης (82' Σμυρλής), Κουμορτζί (68' Κλης), Σάμαρης (45' Οκόγιε), Αναστασόπουλος (60' Κούρος), Τσότσαλιτς (60' Κούρντι), Σταματής (45' Σκούρτης).

Μόχρε Ντόρμπερν: Εντιμπισί, Γκανάς, Ντουγκλέρ, Χίρσμπους, Σομνέζ, Ντε Λίμα, Χέιτγκερ, Ντολντ, Σάφερ, Ντεμιρκάν, Στανόγεβιτς.

Επαιξαν και οι: Σετινκάγια, Ρενό, Σενγκίζ, Σούμιτς, Μποριχάν, Καλούκ, Ριμπέιρο, Σκέλικ, Σκέλτζο.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Λεμονής δήλωσε: "Το επίπεδο της απόδοσής μας ήταν αναμενόμενο, αν σκεφτούμε πως ήταν μόλις το πρώτο φιλικό μας παιχνίδι. Σε αυτή τη φάση το πιο σημαντικό για εμάς είναι να έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας, να μην υπάρχουν τραυματισμοί και να μπορούμε να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά.

Εχουμε μπροστά μας και τα υπόλοιπα φιλικά παιχνίδια, όπου θα μπορέσουμε να δούμε περισσότερα πράγματα".

Επόμενος φιλικός αγώνας, αυτός με την Αουγκσμπουργκ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Ιουλίου στις 20:30 ώρα Ελλάδος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags